ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Αυτοί είναι όλοι οι celebrities που κατέβηκαν στις εκλογές - Μόνο ο Γεωργούλης κατάφερε να εκλεγεί

Αυτοί είναι όλοι οι celebrities που κατέβηκαν στις εκλογές - Μόνο ο Γεωργούλης κατάφερε να εκλεγεί


Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι Έλληνες celebrities επιχείρησαν να μπουν στο στίβο της πολιτικής είτε ως δημοτικοί σύμβουλοι είτε ως Ευρωβουλευτές. Είναι συχνό άλλωστε το φαινόμενο οι εκλογικοί συνδυασμοί να περιλαμβάνουν ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ποιοι λοιπόν ήταν αυτοί που ζήτησαν φέτος την ψήφο των πολιτών;

H Πέγκυ Σταθακοπούλου κατέβηκε υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές όμως δεν κατάφερε να εκλεγεί. 

Ο Αλέξης Γεωργούλης κατάφερε να εκλεγεί Ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ αφού συγκέντρωσε 60173 σταυρούς. 

Με το ΣΥΡΙΖΑ κατέβηκε ως υποψήφια Ευρωβουλευτής και η Ραλλία Χρηστίδου η οποία ομως δεν τα κατάφερε αφού ήρθε 14η σε σταυρούς. 

Ο Σάκης Αρναούτογλου, ο γνωστός μετεωρολόγος της δημόσιας τηλεόρασης έθεσε υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή με το ΚΙΝΑΛ και συγκέντρωσε 19.572 σταυρούς όμως άνοιξαν μονάχα δυο θέσεις για το κόμμα και ο αδερφός του Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν είναι μέσα στους επικρατέστερους. 

[ads-post]

Η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή έθεσε υποψηφιότητα με το ΚΚΕ και έλαβε 14.986 σταυρούς τερματίζοντας τρίτη, με το κόμμα να βγάζει 2 Ευρωβουλευτές και να μένει έξω. 

Τέταρτη στο ίδιο ευρωψηφοδέλτιο ήταν η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη η οποία επίσης δεν εξελέγη. 

Ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης ήταν υποψήφιος με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη και τερμάτισε δεύτερος σε σταυρούς πίσω από τη Σοφία Σακοράφα η οποία θα είναι και αυτή που θα μπει στο Ευρωκοινοβούλιο αν τελικά λάβει έδρα το ΜέΡΑ25. 

Τέλος ο Κώστας Σόμμερ προσπάθησε να εκλεγεί Ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, έλαβε 1798 σταυρούς τερματίζοντας τρίτος, όμως το κόμμα δεν κατάφερε να μπει στο Ευρωκοινοβούλιο αφού έλαβε μόλις 1,46%.





Πηγή: www.marieclaire.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια