ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Αθλητική εκδήλωση "Παίζω -γυμνάζομαι στο Αλκαζάρ"

Αθλητική εκδήλωση "Παίζω -γυμνάζομαι στο Αλκαζάρ"


Για δεύτερη χρονιά το Αθλητικό τμήμα της Διεύθυνσης Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει αθλητική εκδήλωση με τίτλο ¨Παίζω -γυμνάζομαι στο Αλκαζάρ¨ (Κηποθέατρο), δίνοντας έμφαση στη διασκέδαση των παιδιών και των γυναικών. 

Αξιοποιώντας το χώρο του Αλκαζάρ, οι γυμναστές του Δήμου με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουν στην οργάνωση και υλοποίηση ανάλογων αθλητικών και παιδαγωγικών δραστηριοτήτων, ετοίμασαν ένα πρόγραμμα για τις γυναίκες και παιδαγωγικά παραδοσιακά παιχνίδια για τα παιδιά (τσουβαλομαχίες, μπόουλινγκ, παιχνίδια στόχου κ.α.), ποδηλατοβόλτα και πρόγραμμα kids athletic σε συνεργασία με την ΕΑΣεγας Θεσσαλίας. 

[ads-post]

Σας προσκαλούμε να διασκεδάσετε μαζί μας εσείς και τα παιδιά σας παίζοντας αλλά και γυμνάζοντας το σώμα σας το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 και ώρα 11.00-13.00 στο πάρκο του Αλκαζάρ (Κηποθέατρο) 

Η εκδήλωση έχει ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα Αθλητισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. 

Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση αθλητικού υλικού για τα παιδιά. 



Πρόγραμμα εκδήλωσης 11.00-13.00 

  • Άθληση και γυναίκα 
Οι γυναίκες θα γυμναστούν στη φύση με την καθοδήγηση των γυμναστών μας. Να έχετε μαζί σας στρώμα γυμναστικής και λάστιχο. 

  • Παραδοσιακά παιχνίδια για παιδιά.
Τα παιδιά θα διασκεδάσουν με παραδοσιακά παιδαγωγικά παιχνίδια όπως τσουβαλοδρομίες, διελκυστίνδα, μπόουλινγκ, παιχνίδια στόχου, κλεμμένος θησαυρός κ.α.
Βόλτα με το ποδήλατο.
Πάρτε το ποδήλατο σας και ελάτε για μια ποδηλατοβόλτα μέσα στη φύση. 

  • kids athletic




Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια