ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Περιοδεία δημάρχου και υποψηφίων της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» (ΦΩΤΟ)

Περιοδεία δημάρχου και υποψηφίων της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» (ΦΩΤΟ)


Εντός του 2019 ξεκινάει η αλλαγή του δικτύου ύδρευσης στην Νέα Σμύρνη 


Στην συνοικία της Νέας Σμύρνης περιόδευσε ο δήμαρχος Λαρισαίων και εκ νέου υποψήφιος με την Συμπαράταξη Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης. 




Ο δήμαρχος συνοδευόμενος από υποψηφίους της Συμπαράταξης, επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ της συνοικίας, τα σχολεία όπου συνομίλησε με καθηγητές, αλλά και καταστήματα της περιοχής, όπου συζήτησε με τους κατοίκους. 


[ads-post]



Ο Απόστολος Καλογιάννης, συνομιλώντας με πολίτες αναφέρθηκε στο έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης της συνοικίας που ξεκινάει μέσα στο 2019 καθώς και για το σημαντικό έργο της ανάπλασης της τάφου Ι1 που έχει ενταχθεί στο ΠΕΠ Θεσσαλίας. 





Στα Νταμάρια 

Επίσης, πριν λίγες ημέρες, ο Απόστολος Καλογιάννης, πλαισιωμένος από υποψηφίους της Συμπαράταξης βρέθηκαν στην περιοχή Νταμάρια της Νέας Σμύρνης. Εκεί συνομίλησε με κατοίκους, αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί στην περιοχή, μίλησε για το έργο των έργων του ΟΣΕ ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη ασφάλεια για τους κατοίκους, ενώ τέλος επεσήμανε την αναγκαιότητα οι νέοι Ρομά κάτοικοι της περιοχής να επιμείνουν στην κατεύθυνση της μόρφωσης και της εκπαίδευσης.




Newsroom larisacitynews.GR





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια