ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Το πρόγραμμά του για την Περιφέρεια Θεσσαλίας παρουσίασε ο Νικος Τσιλιμίγκας

Το πρόγραμμά του για την Περιφέρεια Θεσσαλίας παρουσίασε ο Νικος Τσιλιμίγκας


Τις προγραμματικές του δηλώσεις ενόψει των εκλογών της Κυριακής για την Περιφέρεια Θεσσαλίας παρουσίασε χθες βράδυ κατά την κεντρική του ομιλία στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Τσιλιμίγκας.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ωδείου ο καρδιοχειρουργός και βασικός αντίπαλος διεκδικητής του Αγοραστού Νίκος Τσιλιμίγκας, απηύθυνε κάλεσμα στους Θεσσαλούς πολίτες, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και κριτική στο έργο του νυν περιφερειάρχη. Ο κ. Τσιλιμίγκας παραδέχτηκε πως έχουν γίνει έργα, χωρίς όμως να αντιστοιχούν σε μια τέτοια πολυδάπανη διαφημιστική καμπάνια, ενώ αναφέρθηκε και σε έργα που έχουν μείνει ανολοκλήρωτα.

Παράλληλα ο κ. Τσιλιμίγκας παρουσίασε το δικό του σχέδιο για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προτείνοντας την Ίδρυση και λειτουργία Γραφείου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Περιφέρειας στις Βρυξέλλες, προκειμένου να αξιοποιούνται ακόμη περισσότερα ευρωπαϊκά κονδύλια, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην αναγκαιότητα να γίνουν περισσότερα στον τομέα της Υγείας.

[ads-post]

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου καθώς και των άλλων Νοσοκομείων, για την υποστήριξη της Ιατρικής Σχολής καθώς και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Με ιδιαίτερη έμφαση αναφέρθηκε στην προοπτική ενός «Τουρισμού Υγείας», και στο σωστό χειρισμό –μακριά από τους σημερινούς ερασιτεχνισμούς της περιφερειακής αρχής- του θέματος του Ογκολογικού Κέντρου Θεσσαλίας, που απομακρύνουν αντί να φέρουν κοντά την υλοποίησή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τη Γενοκτονία των Ποντίων ενώ κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Η Θεσσαλία της καρδιάς μας».







Φωτο tinealarissa.gr


Πηγή: www.kosmoslarissa.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια