ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Roadshow με τουριστικούς οργανισμούς της Σερβίας πραγματοποιείται αυτό το διήμερο στη Λάρισα

Roadshow με τουριστικούς οργανισμούς της Σερβίας πραγματοποιείται αυτό το διήμερο στη Λάρισα


Σε τρεις ελληνικές πόλεις, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Λάρισα, οι φορείς του τουρισμού της Σερβίας και του Βελιγραδίου πραγματοποιούν roadshow με στόχο την προβολή της χώρας τους στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση την αύξηση των Ελλήνων τουριστών. 

Για την Σερβία, η Ελλάδα αποτελεί μια σημαντική τουριστική αγορά. Κάθε χρόνο περίπου 80.000 Έλληνες επισκέπτονται τη χώρα, για τουριστικούς λογούς, καταλαμβάνοντας την 10η θέση στον κατάλογο των εθνικοτήτων με τους περισσότερους τουρίστες στην Σερβία. Την ίδια ώρα, πάνω από 800 χιλιάδες Σέρβοι επισκέπτονται την Ελλάδα, κυρίως για καλοκαιρινές διακοπές. 

Το Σέρβικο Roadshow είναι μία πρωτοβουλία που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Σερβίας με τη συμμετοχή εκπροσώπων από 8 Οργανισμούς Τουρισμού της χώρας (Βελιγραδίου, Βοϊβοδίνας, Ζλάτιμπορ, Νις, Κραγκούγιεβατς, Ράσκα, Σόκομπάνια και Τουριστικό Οργανισμό Σερβίας). Οι δράσεις περιλαμβάνουν μουσική, χορό, γευσιγνωσία, διανομή πληροφοριακού υλικού. 

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ενώ σήμερα το απόγευμα η Σερβική αποστολή θα βρίσκεται στη Λάρισα όπου θα διοργανωθεί εκδήλωση στη διάρκεια της οποίας θα γίνει παρουσίαση των προορισμών της Σερβίας σε εκπροσώπους τουριστικών φορέων και τουριστικών γραφείων της Λάρισας. Αύριο Σάββατο, οι προωθητικές ενέργειες και εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Ταχυδρομείου από τη 1μ.μ. έως τις 6 μ.μ. και στη συνέχεια στους πεζοδρόμους και στο Λόφο του Φρουρίου. 

[ads-post]

Η Λάρισα εντάσσεται στο προωθητικό πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Οργανισμού Τουρισμού της Σερβίας στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με τη γειτονική χώρα σε θέματα προώθησης και ανάπτυξης του τουρισμού. 

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε προηγηθεί επίσκεψη Σέρβων δημοσιογράφων στη Λάρισα, μετά από πρόσκληση του Δήμου Λαρισαίων και του Επιμελητηρίου Λάρισας, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας προβολής της πόλης και του νομού όπου παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες της περιοχής, ώστε να γίνει ένας τουριστικός προορισμός για όλο τον χρόνο. 





Newsroom larisacitynews.GR








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια