Στη Λάρισα αύριο η Μαρία Σπυράκη

Στη Λάρισα αύριο η Μαρία Σπυράκη


Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, κ. Μαρία Σπυράκη, θα βρεθεί αύριο, Δευτέρα 20 Μαΐου στις 20:00 στο DIVANI PALACE (Παπαναστασίου 19), για να παρουσιάσει το βιβλίο – απολογισμό της θητείας της στην Ευρωβουλή με τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Κυκλική Οικονομία στην Ε.Ε.: Ευκαιρίες για δουλειές και ποιότητα ζωής».

Η τ. Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και εκ νέου υποψήφια Ευρωβουλευτής κ. Μαρία Σπυράκη βραβεύτηκε πρόσφατα ως η «Ευρωβουλευτής της Χρονιάς» στην κατηγορία Βιομηχανία, Έρευνα και Καινοτομία. 

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με καταγωγή από τη Λάρισα, διακρίθηκε σε μια με ανοιχτή διαδικασία, με βάση τη νομοθετική δραστηριότητά της αλλά και την παρουσία της στα ευρωπαϊκά και διεθνή φόρα.

[ads-post]

Οι ευρωβουλευτές της χρονιάς επιλέγονται από το σύνολο των 751 ευρωβουλευτών με βάση τις προτάσεις που κάνουν φορείς, οργανώσεις πολιτών και ενώσεις που εκπροσωπούν πανευρωπαϊκά τη βιομηχανία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας Νίκος Παπαγεωργίου.

Στη Λάρισα αύριο η Μαρία Σπυράκη