ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Στην κυκλοφορία δόθηκε ο νέος κυκλικός κόμβος στο ύψος του Διαχρονικού Μουσείου στη Λάρισα

Στην κυκλοφορία δόθηκε ο νέος κυκλικός κόμβος στο ύψος του Διαχρονικού Μουσείου στη Λάρισα


Ένα ακόμη σημαντικό συγκοινωνιακό έργο, για την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης της Λάρισας, παρέδωσε σε κυκλοφορία η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πρόκειται για τον νέο κυκλικό κόμβο, προϋπολογισμού 830.000 ευρώ, στην περιφερειακή οδό Λάρισας – Τρικάλων, στο ύψος του Διαχρονικού Μουσείου και του Γηπέδου της ΑΕΛ. Το έργο, επιτρέπει την ασφαλή πρόσβαση προς το Γήπεδο της ΑΕΛ, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, την οδό Καρδίτσης, τις Φυλακές και το ΕΠΑΛ.

Εξίσου σημαντική είναι και η οδική σύνδεση -μέσω παράλληλης οδού- στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, μια σημαντική πολιτιστική υποδομή που υποδέχεται όλο και περισσότερους επισκέπτες.

«Παραδώσαμε» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός «ένα ακόμη σημαντικό συγκοινωνιακό έργο που αλλάζει την οδική εικόνα της πόλης της Λάρισας. 
Ο νέος κυκλικός κόμβος που κατασκευάστηκε στο ύψος του Διαχρονικού Μουσείου και του Γηπέδου της ΑΕΛ αποτελεί ένα έργο στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής και όλης της πόλης της Λάρισας.

[ads-post]

Δημιουργούμε συνθήκες αυξημένης ασφάλειας στην μετακίνηση πεζών και οδηγών προς το Διαχρονικό Μουσείο και το γήπεδο της ΑΕΛ, προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, την Καρδίτσα, τις φυλακές και το ΕΠΑΛ.

Με ολοκληρωμένο σχέδιο και προγραμματισμό δημιουργούμε ένα σύγχρονο δίκτυο υποδομών, με στόχο την οδική ασφάλεια, τη βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και την ενίσχυση της αναπτυξιακής πορείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αφού τα έργα δημιουργούν θέσεις εργασίας» προσθέτει ο κ. Αγοραστός.










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια