ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Κοινή δήλωση στήριξης Κόκκαλη, Βαγενά, Παπαδόπουλου στον Απόστολο Καλογιάννη

Κοινή δήλωση στήριξης Κόκκαλη, Βαγενά, Παπαδόπουλου στον Απόστολο Καλογιάννη


Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Άννα Βαγενά, Νίκος Παπαδόπουλος και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, εκφράζοντας την στήριξή τους στον Απόστολο Καλογιάννη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν "στηρίζουν σχήματα με σαφέστατα δημοκρατικό και προοδευτικό πρόσημο".

[ads-post]

Αναλυτικά στην κοινή του δήλωση αναφέρουν:

"Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών πραγματοποιήθηκε με το σύστημα της απλής αναλογικής, σύμφωνα με την πρόνοια του «Κλεισθένη Ι». Με το συγκεκριμένο νόμο, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι επιθυμεί τη λειτουργία μιας ανεξάρτητης και ακομμάτιστης, χωρίς εξαρτήσεις, Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για το λόγο αυτό, η στάση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και των βουλευτών του αναφορικά με το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι ξεκάθαρη και διάφανη, με επιπλέον γνώμονα τις αρχές της ριζοσπαστικής αριστεράς αλλά και την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Μαΐου του 2018.

Έχουμε από την πρώτη στιγμή, στηρίξει αυτοδιοικητικά σχήματα νίκης, με σαφέστατα δημοκρατικό και προοδευτικό πρόσημο, τα οποία αντιμάχονται συνδυασμούς που ελέγχονται από το παλιό πολιτικό σύστημα και που θα φέρουν οπισθοδρόμηση και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Καλούμε τους ψηφοφόρους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. την Κυριακή 2 Ιουνίου, να στηρίξουν συνδυασμούς νίκης, με δημοκρατικό και προοδευτικό χαρακτήρα. Να απορρίψουν το παλαιοκομματικό μοντέλο της Δημοτικής Αρχής που ταυτίζεται με την κεντρική εξουσία.

Να ψηφίσουν για πρώτους πολίτες στην πόλη ανθρώπους που έχουν διακριθεί για το ήθος, τη γνώση και την εμπειρία αλλά και τη δυνατότητα να συνθέσουν και όχι να διχάσουν την τοπική κοινωνία, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις."





Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια