ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Στην επόμενη Κυριακή κρίνεται ο Δήμος Λαρισαίων - Οι "μονομάχοι" στον Νομό Λάρισας

Στην επόμενη Κυριακή κρίνεται ο Δήμος Λαρισαίων - Οι "μονομάχοι" για τον Νομό Λάρισας


Μία πρώτη νίκη πέτυχε στη Λάρισα ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιο, κ. Απόστολος Καλογιάννης, και η "Συμπαράταξη Λαρισαίων" στην πρώτη Κυριακή των Δημοτικών Εκλογών, με ένα ποσοστό που κυμαίνεται στο 42,5% διατηρώντας ένα σταθερό προβάδισμα έναντι της ρένας Καραλαριώτου της τάξεως των 3ων ποσοστιαίων μονάδων, η οποία έφτασε σχεδόν στο 40%.

Από τους υπόλοιπους υποψηφίους ο Πέτρος Κρίκης έφτασε στο 6,2%, ο Παναγιώτης Γούλας στο 4,5%, ο Νίκος Γαμβρούλας στο 4% ενώ ο Κωνσταντίνος Βαϊούλης στο 2,8%.

Αναλυτικά...



Οι δύο "μονομάχοι" θα αναμετρηθούν για το αξίωμα του δημάρχου την επόμενη Κυριακή στον επόμενο γύρο των Δημοτικών Εκλογών.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων έφτασε τα μεσάνυχτα στο εκλογικό κέντρο του στο αρχαίο θέατρο της Λάρισας, όπου τον περίμενε αρκετός κόσμος για να πανηγυρίσουν την πρωτιά.

Ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη εκτιμώντας ότι το ποσοστό που συγκέντρωσε ήταν ένα από τα μεγαλύτερα στα χρονικά του Δήμου Λαρισαίων.

Ο κ. Καλογιάννης στις δηλώσεις του ανέφερε:

Oι συμπολίτες μας επιβράβευσαν το έργο μας και την ενότητα και με αυτές τις σταθερές θα συμπορευτούμε και τη νέα θητεία. 

Το αποτέλεσμα για τη Συμπαράταξη Λαρισαίων είναι εξαιρετικό.Αφενός πήρε την πρωτιά η Συμπαράταξη, αφετέρου διπλασίασε τα ποσοστά της. 

Την επόμενη Κυριακή κρίνεται το πρόσωπο της πόλης. Θα υπηρετήσουμε την Αυτοδιοίκηση και την πόλη.

[ads-post]


Οι "μονομάχοι" της 2ης Κυριακής στο Νομό Λάρισας

Μόνο οι 2 από τους 7 Δήμους του νομού Λάρισας κατάφεραν να εκλέξουν Δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή. Αυτοί είναι ο Θανάσης Νασιακόπουλος στο Δήμο Κιλελέρ και ο Γιώργος Μανώλης στο Δήμο Τεμπών.

Στους υπόλοιπους 4 Δήμους (εκτός του Δήμου Λαρισαίων που αναφερθήκαμε) οι αναμετρήσεις θα έχουν ως εξής:

  • Δήμος Αγιάς: Αντώνης Γκουντάρας - Γιάννης Αγγελάκας

Στον Δήμο Αγιάς ο νυν Δήμαρχος Αντώνης Γκουντάρας άγγιξε το 44% έναντι του Ιωάννη Αγγελακα που έμεινε στο 39%. Οι κύριοι Καλαγιας, Κασίδας και η κυρία Αλεξανδρίδου παρέμειναν σε μονοψήφια ποσοστά.

Αναλυτικά:





  • Δήμος Ελασσόνας: Νίκος Ευαγγέλου - Νίκος Γάτσας
Στον Δήμο Ελασσόνας πάνε στον 2ο γύρο ο νυν Δήμαρχος Νίκος Ευαγγέλου με ποσοστό 40% και ο Νίκος Γάτσας με 35%. Ακολούθησαν ο Δημήτρης Καρανίκας με 17% και ο Δημήτρης Αβρανας με 7%.

Αναλυτικά:




  • Δήμος Φαρσάλων: Μάκης Εσκίογλου - Άρης Καραχάλιος
Για τον Δήμο Φαρσάλων ο Μάκης Εκσιογλου κατάφερε να τερματίσει πρώτος στον πρώτο γύρο με ποσοστό 43% έναντι του νυν Δημάρχου Άρη Καραχάλιου που άγγιξε το 22%. Η κυρία Μαρία Ιφου έφτασε στο 19% ενώ οι κύριοι Τύμπας, Δημητρακόπουλος και Αναγνώστου έμειναν σε μονοψήφια ποσοστά.

Αναλυτικά:




  • Δήμος Τυρνάβου: Γιάννης Κόκουρας - Στέλιος Ροντούλης

Τέλος στον Δήμο Τυρνάβου παίχτηκε το χθεσινοβραδινό "θρίλερ" μέχρι την τελευταία στιγμή στην καταμέτρηση των ψήφων. Στον δεύτερο γύρο τελικά πηγαίνουν ο Γιάννης Κοκουρας με σχεδόν 24% ενώ στο "φώτο φίνις" πέρασε ο Στέλιος Ροντούλης με σχεδόν 21,5%. Ο Αθανάσιος Σαμερ Αμαρι με σχεδόν 21,5% και αυτός δεν κατάφερε να περάσει στον δεύτερο γύρο για μόλις ελάχιστους ψήφους. Ακολουθούν ο νυν Δήμαρχος Παναγιώτης Σαρχώσης με 16,5% και ο Αστέριος Χατζηκραχτης με 16%.

Αναλυτικά:







Γράφει για την larisacitynews.GR
Νίκος Παπαδόπουλος






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια