ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Υπεγράφη η παραχώρηση χώρου για το γηπεδο της ΕΠΣΛ

Υπεγράφη η παραχώρηση χώρου για το γηπεδο της ΕΠΣΛ


Ένα ακόμη σημαντικό βήμα, ώστε ένα αίτημα που επί δεκαετίες το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας διεκδικούσε να μπεί σε τροχιά υλοποίησης, έγινε με την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης στην ΕΠΣ Λάρισας του οικοπέδου όπου αναμένεται να κατασκευαστεί τόσο το γήπεδό της όσο και ο χώρος όπου θα στεγάζονται τα γραφεία της. 

Η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του οικοπέδου από τον δήμο έγινε από τον Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και τον Πρόεδρο της ΕΠΣΛ Δημήτρη Μπουχλαριώτη. 

Παρόντες ήταν ακόμη ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Θ. Αδαμόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου για θέματα αθλητισμού Γ. Κωσταρόπουλος και τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΛ Λ. Γρηγοριάδης και Αρ. Γκρίμπας. 

[ads-post]

Το οικόπεδο που παραχωρήθηκε από τον δήμο βρίσκεται στην συνοικία της Νέας Πολιτείας δίπλα από το δημοτικό κολυμβητήριο και υπάρχει πρόβλεψη να εξελιχθεί σε έναν μείζονα αθλητικό πυρήνα της πόλης μέσω και της κατασκευής σ’ αυτό γηπέδων τένις, βόλεϊ κ.α. Υπενθυμίζεται πως το πρώτο μεγάλο βήμα είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο όταν το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων είχε εγκρίνει την εισήγηση της δημοτικής αρχής για την παραχώρηση. 

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να «τρέξουν» από την πλευρά της ΕΠΣ Λάρισας όλες οι αναγκαίες διαδικασίες προκειμένου να καταστεί πραγματικό ένα όνειρο όλων των ερασιτεχνικών σωματείων ποδοσφαίρου της πόλης. 





Newsroom larisacitynews.GR









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια