ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Το 3ο HERO BIKE FESTIVAL σήμερα στη Λάρισα

Το 3ο HERO BIKE FESTIVAL σήμερα στη Λάρισα


Κυριακή 23 Ιουνίου 2019. Το 3ο HERO 2030 Bike Festival είναι COOL, έχει ΣΤΟΧΟΥΣ και είναι ΔΩΡΕΑΝ!


Το HERO 2030 Bike Festival είναι μια σειρά ποδηλατικών αγώνων δεξιοτεχνίας για παιδιά και είναι αφιερωμένο στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου το 3ο Hero Bike Festival γίνεται στη Λάρισα στο χώρο στάθμευσης του «Thessalia Mall» στo 3o χλμ της Ε.Ο Λάρισας-Τυρνάβου, και σας καλούμε για να ποδηλατίσουμε μαζί, περνώντας τους 17 στόχους, σε μια μοναδική και πρωτότυπη πίστα Δεξιοτεχνίας. 



Με εμπόδια όπως «Ο Σαλίγκαρος της Υγείας», «Η Πόρτα της Καινοτομίας», «Το Ζικ Ζακ της Συνεργασίας», κ.α, τα παιδιά θα γυμνάσουν το σώμα και τη σκέψη τους και θα έρθουν σε επαφή με τους 17 Στόχους, λαμβάνοντας ερεθίσματα για πιο ενεργό ρόλο στον κόσμο που καλούνται να «κατακτήσουν». 

Ανεξάρτητα με το ποιος θα τερματίσει πρώτος ή τελευταίος, για εμάς όλοι θα είναι νικητές!!! 



Για τους πολύ μικρούς μας φίλους έχουμε ετοιμάσει και ένα διασκεδαστικό BABY CHAMPION RACE, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τον Διασυλλογικό Αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου Σιρκουί που διοργανώνει ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ Α.Σ ΠΗΝΕΙΟΣ και να απολαύσετε στιγμές έντασης και συναγωνισμού από «ηρωικούς» μικρούς ποδηλάτες. 

Ακόμη οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να συμμετάσχουν και στην κλήρωση μας για Πλούσια Δώρα. 

Όλες οι δραστηριότητες είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. 

Σας περιμένουμε με τα ποδήλατα, το κράνος και την θετική σας διάθεση !!

[ads-post]

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ:

• 10:30 -13:30 Πρόγραμμα Δεξιοτεχνίας 

• 11:00 -13:30 Baby Champion Race by Δαλαβίκας Bikes

• 10:30 -12:00 Διασυλλογικός, Αγωνιστικής ποδηλασίας

• 13:30 Κατηγορία 13 + ετών


BABY CHAMPION RACE by Podilato.eu

11:00 έως 13:00




Λίγα λόγια για τη σειρά αγώνων HERO 2030 BIKE FESTIVAL

Η σειρά αγώνων HERO 2030 BIKE FESTIVAL πραγματοποιείται με τη συνεργασία τοπικών Ποδηλατικών Συλλόγων στις μεγάλες πόλεις και την υποστήριξη της μεγάλης ποδηλατικής κοινότητας «εν κινήσει».


Video από τον 1ο Hero Bike Festival : 


Λίγα λόγια για τους 17 Στόχους των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Όπως έχει αναφέρει ο Αντόνιο Γκουτέρες, ΓΓ ΟΗΕ: «Οι Στόχοι για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη είναι το μονοπάτι που μας οδηγεί σε ένα κόσμο δικαιότερο, πιο ειρηνικό και ευημερούντα, και σε έναν υγιή πλανήτη. Είναι επίσης μια πρόσκληση για αλληλεγγύη μεταξύ των γενεών. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο καθήκον από το να επενδύσουμε στην ευημερία των νέων.»

Περισσότερα:



Λίγα λόγια για την Ποδηλατική κίνηση «Εν Κινήσει»

Η Ανεξάρτητη Ποδηλατική Κίνηση «εν κινήσει» αφουγκράζεται, συζητά, σχεδιάζει, προτείνει, συντονίζει και βοηθάει την υλοποίηση ποδηλατικών δράσεων, ενώνοντας όλους τους ποδηλάτες σε ένα κοινό στόχο: την προβολή και την ανάπτυξη της ποδηλασίας σαν τρόπο ζωής, σαν φιλοσοφία, σαν αθλητική δράση. 

Το σύνθημά της κίνησης είναι: Πρώτα ο Ποδηλάτης».





Newsroom larisacitynews.GR





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια