ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Αισιοδοξία στην «Συμπαράταξη Λαρισαίων» πριν ανοίξουν οι κάλπες

Αισιοδοξία στην «Συμπαράταξη Λαρισαίων» πριν ανοίξουν οι κάλπες


Χωρίς προεκλογική δραστηριότητα η σημερινή ημέρα, ωστόσο τα επιτελεία των μονομάχων όπου διεξάγεται β΄ γύρος, εργάζονται ακατάπαυστα.

Στο Δήμο Λαρισαίων, το επιτελείο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», βρίσκονται σε κατάσταση εγρήγορσης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Οι συνεργάτες του Απόστολου Καλογιάννη, εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της τελικής αναμέτρησης και εκτιμούν ότι οι Λαρισαίες και οι Λαρισαίοι πηγαίνουν στις κάλπες για να αναδείξουν τον Δήμαρχο της Λάρισας.

«Οι πολίτες έχουν αντιληφθεί ότι αύριο εκλέγουν το πρόσωπο του Πρώτου Πολίτη της Λάρισας», τονίζουν χαρακτηριστικά.

[ads-post]

Η αισιοδοξία πηγάζει και από την μαζική προεκλογική εκδήλωση της Παρασκευής. Η συμμετοχή του κόσμου εκτιμάται θετικά, ενώ οι συνεργάτες του δημάρχου τονίζουν ότι θετικά σχόλια από τους πολίτες ακούστηκαν και για την ενωτική ομιλία του Απ. Καλογιάννη.

Μάλιστα, σημείωναν ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του δημάρχου στο οποίο αναφέρονταν τα εξής: «η παράταξη μας έχει την ιερή υποχρέωση να διαφυλάξει την ενότητα της πόλης μας. Κι αυτό είναι μεγαλύτερο καθήκον από την επανεκλογή. Έχει την ιερή υποχρέωση να διαφυλάξει τον αυτοδιοικητικό της χαρακτήρα. Και ο χαρακτήρας αυτός σημαίνει πως είμαστε δημοτική αρχή ΟΛΩΝ των Λαρισαίων

Όπως δεν χωρίσαμε τους πολίτες σε «φιλικούς» και «εχθρικούς» για πέντε χρόνια τώρα. Όπως δεν λειτουργήσαμε με ημέτερους, κολλητούς και φίλους. Έτσι θα είμαστε και τη Δευτέρα.»





Πηγή: www.larissanet.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια