ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Σημαντικές αλλαγές στις αποδόσεις του στοιχήματος για το Δήμο Λαρισαίων λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες

Σημαντικές αλλαγές στις αποδόσεις του στοιχήματος για το Δήμο Λαρισαίων λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες


Μόλις λίγη ώρα απέμεινε για το κλέισιμο της κάλπης για τον δεύτερο γύρο των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών 2019 και τα δελτία στοιχήματος για τους νικητές των εκλογών έχουν πάρει φωτιά αλλάζοντας τις αποδόσεις των υποψηφίων μέχρι και το κλείσιμο της κάλπης στις 7 το απόγευμα.

Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρουν οι on-line στοιχηματικές εταιρείες για τις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας που πηγαίνουν στον δεύτερο γύρο, δεν θα μπορούσαν να μη δίνουν τις «προβλέψεις» τους για τον νικητή και στον Δήμο Λαρισαίων, όπου τις τελευταίες ώρες βλέπουμε σημαντικές αλλαγές.

Ας δούμε, λοιπόν, τις αποδόσεις των δύο υποψηφίων για τον Δήμο Λαρισαίων μέσα από την έγκυρη σελίδα του Stoiximan.GR . 

[ads-post]

Δήμος Λαρισαίων

Στη Λάρισα, ο Απόστολος Καλογιάννης πριν κλείσουν οι κάλπες δίνεται σταθερά ως φαβορί με το ποσοστό της απόδοσης να έχει κατρακυλήσει στο 1.12, από 1.55 που βρισκόταν μόλις λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες (στον πρώτο γύρο των εκλογών η απόδοση ήταν στο 1.45) ενώ για την Ρένα Καραλαριώτου η απόδοση της έχει εκτοξευθεί στο 5.65, από 2.35 που ήταν χθες βράδυ (έναντι 2.40 που ήταν στον πρώτο γύρο).

Χθεσινές αποδόσεις υποψηφίων Δήμου Λαρισαίων:

Σημερινές αποδόσεις υποψηφίων Δήμου Λαρισαίων:



Αυτό μεταφράζεται ως μία πεποίθηση σίγουρης νίκης του κ. Καλογιάννη από μέρους των στοιχηματικών εταιριών. Μένει να δούμε εάν τελικά το βράδυ θα επαληθευτούν οι προβλέψεις τους και στην κάλπη και κάποιοι θα "πάνε ταμείο".

Η larisacitynews.GR με το κλείσιμο της κάλπης στις 19:00 θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της όπου αποτυπώνετε η άποψη του τελικού αποτελέσματος μεταξύ των αναγνωστών της.

Εάν λοιπόν είστε λάτρεις του στοιχήματος και είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα της κάλπης, σπεύσατε.... μένει μόνο λίγη ώρα για το κλείσιμο των στοιχημάτων.



Newsroom larisacitynews.GR








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια