ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Εξωφρενικό: Ιερέας στην Χίο φορώντας τα άμφια, επιτέθηκε σε βουλευτή!

Εξωφρενικό: Ιερέας στην Χίο φορώντας τα άμφια, επιτέθηκε σε βουλευτή!


Ένα εκτός ορίων περιστατικό έλαβε χώρα το πρωϊ της Κυριακής στη Χίο, όταν ιερέας επιτέθηκε στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Μιχαηλίδη μέσα στον ιερό ναό και ενώ φορούσε ακόμη τα άμφια.

Το καταγγέλλει η νέα Πρόεδρος της Κοινότητας Φλατσίων Μαρίνα Τσόρη και το επιβεβαιώνει ο παθών Βουλευτής Α. Μιχαηλίδης.

Αφορά τον Ιερέα της Κοινότητας Κοινής Νικόλαο Λιαδή, που τελούσε σήμερα μνημόσυνο στην Εκκλησία των Φλατσίων, όταν παρόντος του Βουλευτή Α. Μιχαηλίδη κατέβηκε από το ιερό βήμα πλησίασε τον Βουλευτή, πήρε από τον δίσκο στο παγκάρι μια χούφτα με κέρματα και τα πέταξε στο πρόσωπο του φωνάζοντας. Προδότη πάρε τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία.

Υπήρξε μεγάλη αντίδραση από τους παριστάμενους πολίτες ενώ ο κ. Μιχαηλίδης προκειμένου να αποφευχθεί επεισόδιο αποχώρησε από το ναό.

[ads-post]

Σε ερώτηση της ιστοσελίδας alithia.gr, προς τον Βουλευτή ο Ανδρέας Μιχαηλίδης απάντησε ότι δεν περίμενε μια τέτοια πράξη μέσα στον Ναό και με τον Ιερέα να φοράει τα άμφια του.

«Νομίζω», τόνισε «ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη πουθενά στην χώρα μας. Δεν θα με πείραζε αν μετά την Λειτουργία ο Ιερέας σε προσωπικό επίπεδο εξέφραζε την δυσαρέσκεια του».

Όπως δήλωσε θα καταθέσει έγγραφη αναφορά για αυτό στο Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο την οποία θα κοινοποιήσει και στην Ιερά Σύνοδο.

Για το θέμα ερωτηθείς ο Μητροπολίτης Χίου δικαιολόγησε τον ιερέα λέγοντας ότι «μας στεναχωρούν κάποιες αποφάσεις αλλά σεβόμεθα και αγαπούμε τα πρόσωπα γιατί είναι εικόνες Θεού»





Πηγή: http://www.avgi.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια