ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Με επιτυχία το Λαϊκό Γλέντι του ΚΚΕ στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία το Λαϊκό Γλέντι του ΚΚΕ στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιούνη, στην κοίτη του Πηνειού το λαϊκό γλέντι που διοργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ. Την κεντρική ομιλία έκανε ο Γιωργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ, ο οποίος, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: "Με παρακαταθήκη τη μεγάλη μάχη που δώσαμε στην πρόσφατη τριπλή εκλογική αναμέτρηση μπαίνουμε στη νέα μάχη, των εθνικών εκλογών, με μεγαλύτερο πείσμα αλλά και με μεγάλη αισιοδοξία. 



Σε αυτή την προσπάθεια για την ενίσχυση του ΚΚΕ, που είναι η μόνη κερδισμένη ψήφος για το λαό, δεν ξεκινάμε βέβαια από το μηδέν. Το μεγάλο άνοιγμα που σχεδίασαν και ξεδίπλωσαν οι οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ τους τελευταίους μήνες, με μαζικές εξορμήσεις, συγκεντρώσεις, συσκέψεις, περιοδείες σε τόπους δουλειάς τα εργοστάσια και τις συνοικίες, μας έδωσε τη δυνατότητα να βρεθούμε και να συζητήσουμε με ευρύτερες λαϊκές δυνάμεις, ακόμα κι αν δεν έφτασαν όλοι με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην κάλπη. 



Αυτή η επαφή είναι "ένα το κρατούμενο" στον εκλογικό αγώνα που έχουμε μπροστά μας και στον οποίο ριχνόμαστε χωρίς καμία καθυστέρηση" (...) 

"Δίνουμε αποφασιστικά τη μάχη άνθρωπο τον άνθρωπο, προκειμένου η υπαρκτή δυσαρέσκεια για την κυβερνητική πολιτική, που αποτυπώθηκε στις προηγούμενες κάλπες, να απεγκλωβιστεί από χρεοκοπημένες επιλογές, όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, και να τροφοδοτήσει την ενίσχυσή του ΚΚΕ. 



Σήμερα υπάρχουν οι δυνατότητες ο λαός να κάνει ένα σημαντικό βήμα, μια μεγάλη διαφορά στην κάλπη και στο δρόμο του αγώνα, βγάζοντας πιο ενισχυμένο το ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές. 

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη συμβολή στον καθημερινό αγώνα για να αντιμετωπιστεί η πολιτική της όποιας νέας κυβέρνησης που θα προκύψει από την κάλπη, για να μεγαλώσει η αντίθεση στις επικίνδυνες ιμπεριαλιστικές επιδιώξεις στα βαλκάνια και ευρύτερα στην περιοχή που έρχονται το επόμενο διάστημα, για να οργανωθούν από καλύτερες θέσεις η αντεπίθεση και η πάλη για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. 

[ads-post]

Γιατί αυτό που κρίνεται κυρίως σε αυτές τις εθνικές εκλογές, σε συνθήκες ανόδου της συντήρησης - εξαιτίας της σημερινής κυβέρνησης, που αναστήλωσε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ συνεχίζοντας την ίδια αντιλαϊκή πολιτική- είναι το πόσο ισχυρός θα είναι ο ελληνικός λαός, το λαϊκό κίνημα την επόμενη μέρα, για να οργανώσει την αντεπίθεσή του. Κι αυτό σήμερα μπορεί να το δώσει μόνο ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ. 



Να γιατί η ψήφος όχι μόνο των κομμουνιστών, αλλά και όλων αριστερών, των προοδευτικών ανθρώπων, των ανθρώπων της δουλειάς και του μόχθου, δεν πρέπει αυτή τη φορά να σκορπιστεί δεξιά και αριστερά, σε κόμματα που κυβέρνησαν, σε πρόσωπα που διετέλεσαν υπουργοί, που μας μάτωσαν όλα αυτά τα χρονιά με ην πολιτική τους, σε αναχώματα και επιλογές που με άλλα συνθήματα υπηρετούν όμως την ίδια πολιτική. Αλλά ούτε και σε ακόμα πιο αντιδραστικές, φασιστικές, ακροδεξιές λύσεις, τύπου Χρυσής Αυγής ή "Ελληνικής Λύσης". "Για αυτό τώρα είναι η στιγμή για ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ, που είναι σταθερός αντίπαλός της πολιτικής των κυβερνήσεων του μεγάλου κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, που είναι σταθερή δύναμη στο πλευρό του ελληνικού λαού". Τέλος κάλεσε όλους και όλες στη μάχη μέχρι την κάλπη για την ενίσχυση του ΚΚΕ την μόνη κερδισμένη ψήφο». 



Στη συνέχεια ακολούθησε το λαϊκό πρόγραμμα με τους μουσικούς Νίκο Αλεξόπουλο και Δημήτρης Ψαρά.







Newsroom larisacitynews.GR





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια