ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Ο Γιάννης Κόκουρας ο νέος Δήμαρχος Τυρνάβου - Τελικά αποτελέσματα

Ο Γιάννης Κόκουρας ο νέος Δήμαρχος Τυρνάβου - Τελικά αποτελέσματα


Άνετη επικράτηση πέτυχε ο Γιάννης Κόκουρας, ο οποίος θα είναι και ο νέος Δήμαρχος Τυρνάβου απέναντι στον Αστέριο Ροντούλη.

Στο 100% της ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων (47 από τα 47) ο κ. Κόκουρας έλαβε 6.337 ψήφους, ποσοστό 57,16%, έναντι 4.750 ψήφων, ποσοστό 42,84%, του Αστέριου Ροντούλη.

[ads-post]

Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα στον Δήμο Τυρνάβου έχουν ως εξής:



Ο νέος δήμαρχος Τυρνάβου με τους συνεργάτες του υποδέχθηκαν μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού  το εκλογικό αποτέλεσμα στα εκλογικά κέντρα του συνδυασμού "Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου" σε Τύρναβο και Αμπελώνα.

Ο κ. Κόκουρας σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

Θέλω να ευχαριστήσω τους 94 συνεργάτες μου, τους ήρωες του συνδυασμού που έδωσαν τη σκληρή μάχη με στόχο τη νίκη. 

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και εκείνους που δεν μας ψήφισαν αλλά συμμετείχαν στην όλη εκλογική διαδικασία η οποία ήταν μια γιορτή της Δημοκρατίας, καθώς επίσης και όλους τους συνυποψήφιους όλων των άλλων συνδυασμών για τον τίμιο προεκλογικό αγώνα που δώσαμε.

Σήμερα είναι μέρα γιορτής για όλους εμάς στο συνδυασμό μας. 

Από αύριο ξημερώνει όμως μια νέα μέρα στο δήμο μας που για να πάει μπροστά χρειάζεται σκληρή δουλειά και συνεργασίας αφού αυτό επιτάσσει ο νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση. 

Εμείς είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όλους για να πάμε μπροστά το δήμο μας και να υλοποιήσουμε σημαντικά αναπτυξιακά έργα.


Ο κ. Αστέριος Ροντούλης μετά τα εκλογικά αποτελέσματα δήλωσε:

Ευχαριστώ τους πολίτες που εμπιστεύθηκαν τη “Δράση Πολιτών” με την ψήφο τους. Συγχαίρω τον κ. Κόκουρα για την εκλογή του και του εύχομαι καλή πορεία.

Θα είμαστε παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα καταθέτουμε τις απόψεις μας με γνώμονα το καλό των δημοτών και μόνο.




Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια