ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Ο Καραγκόζης πηγαίνει στην Κατασκήνωση!

Ο Καραγκόζης πηγαίνει στην Κατασκήνωση!


Το πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων “Κατασκήνωση στην Πόλη” προσφέρει κάθε χρόνο ψυχαγωγικές δράσεις στα παιδιά για να δροσίσει με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό το καλοκαίρι τους. Στο πλαίσιο του φετινού προγράμματος, οι μικροί κατασκηνωτές (πάνω από 450 παιδιά) που φιλοξενούνται στις δομές του 25ου δημοτικού σχολείου, του 3ου νηπιαγωγείου Φιλιπούπολης και του 4ου δημοτικού σχολείου παρακολούθησαν την παράσταση “Ο Καραγκιόζης ψαράς” από το Θέατρο Σκιών “Νamaste” 


[ads-post]



Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με τον αγαπημένο τους ήρωα, γέλασαν με τις αστείες περιπέτειές του και προβληματίστηκαν για τη θαλάσσια μόλυνση που επιβαρύνει κάθε χρόνο τους ωκεανούς με τόνους σκουπιδιών. Ο Καραγκιόζης Ψαράς έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να αναπτύξουν την κριτική τους σκέψη και να κατανοήσουν πως το μελλον του πλανήτη βρίσκεται στα χέρια τους. Ο καραγκιοζοπαίκτης κ. Σπύρος Ξυπνητός έδειξε στα παιδιά τις φιγούρες του και τους μύησε στα μυστικά της τεχνικής του Θεάτρου Σκιών. 



Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν αυτή την εβδομάδα και την επόμενη εβδομάδας στις υπόλοιπες δομές της Κατασκήνωσης. Η καλλιέργεια της καλλιτεχνικής παιδείας των παιδιών σε συνδυασμό με τον ψυγαγωγικό χαρακτήρα των δράσεων αποτελεί βασική επιδίωξη του προγράμματος “Κατασκήνωση στην Πόλη” για όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές του Δήμου. 





Newsroom larisacitynews.GR








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια