ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Ο Spiderman ετοιμάζει ομάδα Super-Ηρώων στον Βόλο!

Ο Spiderman ετοιμάζει ομάδα Super-Ηρώων στον Βόλο!


Η απόσταση μεταξύ των ονείρων και της πραγματικότητας είναι η δράση και ο Βαγγέλης αποφάσισε με αφορμή μια μεγάλη έκπληξη που έκανε στον γιό του, να επενδύσει στο cosplay και σήμερα, έξι μήνες μετά την πρώτη του εμφάνιση με τη στολή του spider man, να είναι ένας αναγνωρίσιμος ήρωας στον Βόλο, με σημαντική φιλανθρωπική δράση. (Fb Spiderman Volos)

Ο Βαγγέλης από τα Γιάννενα, εργάζεται σε φαστφουντάδικο στον Βόλο αλλά όποτε τον καλεί το …καθήκον, δηλαδή να δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους, φοράει την στολή του και τρέχει σε πάρτυ, σε γιορτές, ακόμη και σε προτάσεις γάμου.




«Μου τηλεφώνησε ένα άτομο και μου πρότεινε να εμφανιστώ ξαφνικά σε έναν χώρο όπου θα έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του η οποία δεν γνώριζε ούτε για την πρόταση, ούτε φυσικά για μένα. Την ώρα που συζητούσαν, βγήκα κάτω από το τραπέζι και έδωσa το κουτί με το γαμήλιο δαχτυλίδι στον γαμπρό. Η κοπέλα δεν πίστευε σε αυτό που έβλεπε, που ζούσε», αναφέρει ο spider man και δηλώνει πως τον ευχαριστεί πολύ αυτό που κάνει.

Φανταστείτε τον μικρό που πηγαίνει στα village cinemas να δει την ταινία του spider man και όταν απευθύνεται στο bar για ποπκορν, να τον εξυπηρετεί ο spider man ή να τον βλέπει στα καθίσματα του cinema.

[ads-post]

«Το ξεκίνησα για πλάκα τα περασμένα Χριστούγεννα και σκέφτηκα να αγοράσω μια στολή ήρωα για να κάνω έκπληξη στον γιό μου. Στον δρόμο μια μαμά με το παιδί της με είδε με την στολή και μου είπε πως θα ήταν ωραίο να δίνω χαρά και σε άλλα παιδιά, όχι μόνο στον γιό μου. Κάπως έτσι ξεκίνησα από την Γενάρη στον Βόλο και ήδη έχω 10.000 ακόλουθους στο insta.»

Εκτός από τα παιδικά πάρτυ, τις εκδηλώσεις, τα events στα VILLAGE κ.α. ο spider man του Βόλου δέχεται πολλές προτάσεις για εμφανίσεις σε mall του Λονδίνου, από κινηματογραφικές εταιρίες κ.α.




Στο πλευρό του βρίσκεται ήδη ο Γιώργος, ο μαύρος πάνθηρας, συνάδελφος στο φαστφουντάδικο ενώ η ομάδα προσεχώς θα μεγαλώσει και θα γίνει superheroes.gr Βόλου, (στα πρότυπα της φιλανθρωπικής ομάδας superheroes.gr που εδρεύει στην Αθήνα και πραγματοποιεί δράσεις σε νοσοκομείο, ιδρύματα κ.α.), με μια μεγάλη έκπληξη, μια φανταστική εμφάνιση το επόμενο διάστημα.

Η παραστατική τέχνη στην οποία οι συμμετέχοντες (cosplayers- costume και play) μεταμορφώνονται μέσα από κοστούμια και μακιγιάζ, προκειμένου να ενσαρκώσουν έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα συνήθως των κόμικς, δεν περιορίζεται για τον spider man volos στις επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Με δική του πρωτοβουλία επισκέπτεται το Ορφανοτροφείο, τις Ασπρες Πεταλούδες, τώρα ετοιμάζεται για την ΕΛΕΠΑΠ και οι φιλανθρωπικές δράσεις συνεχίζονται.

«Το ευχαριστιέμαι αυτό που κάνω» αναφέρει ο Βαγγέλης καθώς μπορεί να μην είναι μόνο ο εαυτός του και να γίνεται κάτι περισσότερο για να το μοιράζεται.

Για καλή μας τύχη, ο Spider man ξέμεινε προσωρινά από ιστούς και αναγκάστηκε να μετακινείται για λίγο με πατίνι στο κέντρο του Βόλου. Κάπως έτσι ξεκίνησε η συνέντευξη.





Πηγή: http://www.myvolos.net






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια