ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Σε συγκέντρωση αντιστασιακών και πολιτικών προσφύγων μίλησε ο Γιώργος Λαμπρούλης

Σε συγκέντρωση αντιστασιακών και πολιτικών προσφύγων μίλησε ο Γιώργος Λαμπρούλης



Ψήφος στο ΚΚΕ στις 7 Ιούλη είναι   η μόνη κερδισμένη ψήφος για το λαό.

Σε συγκέντρωση αντιστασιακών και πολιτικών προσφύγων το πρωί της Πέμπτης 20 Ιούλη,  στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας με θέμα τις επερχόμενες εκλογές στης  7 Ιούλη 2019 μίλησε ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας  του ΚΚΕ.



Στην ομιλία του ο Γιώργος Λαμπρούλης, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι: «Κριτήριο του λαού πηγαίνοντας στην κάλπη να είναι όλα αυτά τα προβλήματα που τον ταλανίζουν, να μην ενισχύσουν με την ψήφο του τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ είτε με αυτοδυναμία είτε με συγκυβερνήσεις να συνεχίσουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική. Τα όποια μέτρα ανακούφισης που τάζουν έρχεται η ίδια η έκθεση της Κομισιόν μετά την τρίτη αξιολόγηση από την ΕΕ και λέει ότι το επόμενο διάστημα θα πρέπει να συνεχιστούνε τα μέτρα στη κατεύθυνση ενίσχυσης  της κερδοφορίας, σ΄ αυτή την κατεύθυνση που απαιτείται στον καπιταλιστικό τρόπο ανάπτυξης προκειμένου να αυξάνονται τα κέρδη που σημαίνει νέα μέτρα ενάντια στον λαό, ξεκινώντας με φορολογικά, το ασφαλιστικό, με τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας σε επίπεδο ΕΕ που ανοίγει η συζήτηση από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη, με τα ζητήματα του μισθολογικού κόστους. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν το θράσος να λένε στον λαό ότι από αυτή την ανάπτυξη θα ωφελούνται όλοι. Η εμπειρία υπάρχει στον λαό μας από τα προηγούμενα χρόνια. Τη δεκαετία του 2000 η χώρα μας έτρεχε με τρελούς ρυθμούς ανάπτυξης  σε επίπεδο ΕΕ. Από αυτή την ανάπτυξη τι καρπώθηκε ο ελληνικός λαός; Μέτρα παίρνονταν και τότε. Δεν ήταν τα μνημόνια με την έννοια της κρίσης αλλά παίρνονται μέτρα και στα εργασιακά, και στο ασφαλιστικό, και σε επίπεδο μισθών  και σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών είτε στην υγεία, είτε στην παιδεία, είτε στην πρόνοια κλπ.  Το συμπέρασμα είναι ότι και σε περιόδους ανάπτυξης και σε περίοδο κρίσης ο ένας και χαμένος είναι ο λαός μας.

[ads-post]

Το ερώτημα είναι τι ανάπτυξη θέλουμε για ποιόν, σε όφελος ποιανού. Εμείς σαν κόμμα προτείνουμε έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης στηριζόμενη στο γεγονός ότι η χώρα μας έχει τεράστιο πλούτο, με τον λαό πραγματικά στην εξουσία,  χωρίς κρίσεις, ανεργία, φτώχεια, πολέμους.

Την επόμενη μέρα των εκλογών ο λαός μας για να είναι δυνατός χρειάζεται ένα κομμουνιστικό κόμμα ακόμα πιο δυνατό, το οποίο αποδεδειγμένα όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν υποχώρησε στα δύσκολα, που πήγε κόντρα στο ρεύμα και στις σειρήνες για συμμετοχή σε κυβερνήσεις συνεργασίας.

Για αυτό στις βουλευτικές εκλογές στις 7 Ιούλη  η μόνη κερδισμένη ψήφος για το λαό είναι η ψήφος στο ΚΚΕ  για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση».





Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια