ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Συνελήφθη 47χρονος στη Λάρισα για ναρκωτικά και παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων

Συνελήφθη 47χρονος στη Λάρισα για ναρκωτικά και παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων


Συνελήφθη, χθες (25-06-2019) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 47χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (165) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, καθώς και έξι ενεργές διαδικτυακές (ασύρματες και καλωδιακές) κάμερες ασφαλείας.

[ads-post]

Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, σε βάρος του 47χρονου εκκρεμούν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, για τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, της απάτης, της κλοπής, καθώς και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.






Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια