ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων στο θεματικό πάρκο «Ο Ηρακλής και οι 12 άθλοι»

Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων στο θεματικό πάρκο «Ο Ηρακλής και οι 12 άθλοι»


Πάνω από 250 παιδιά από το μεγάλο δίκτυο ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων είχαν τη χαρά να επισκεφτούν το μυθολογικό θεματικό πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι» την Τετάρτη 29 Μαϊου πλημμυρίζοντας το χώρο με χαρούμενες φωνές και αγάπη για γνώση.

Η περιήγηση στο πάρκο ήταν μια συναρπαστική εμπειρία, με βιωματικό και διαδραστικό χαρακτήρα, που κατάφερε να συγκινήσει τα παιδιά και να τους μεταφέρει τη χαρά της μάθησης και γνώσης.



Οι μικροί επισκέπτες από τα ΚΔΑΠ του δήμου μας έκαναν ένα φανταστικό ταξίδι στον χρόνο, ακολούθησαν τα χνάρια του Ηρακλή και συμμετείχαν στους Άθλους του παίζοντας και μαθαίνοντας. 

[ads-post]

Η επίσκεψη στο πάρκο « Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι» ήταν δωρεάν παροχή της ΔΗΚΕΛ για όλα τα παιδιά που παρακολουθούν στο δίκτυο ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ, εκφράζοντας τη σταθερή εκπαιδευτική πολιτική της για παροχή παιδείας και πολιτιστικών ερεθισμάτων στα παιδιά και τις οικογένειές τους. 




Οι δράσεις των ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων που εποπτεύονται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Λάρισα – Πόλη που Μαθαίνει» και έχουν στόχο την διεύρυνση της συμμετοχής των παιδιών στο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό σκηνικό της πόλης μας.



Πληροφορίες για τα Προγράμματα των ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ: 

Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρησης Δήμου Λαρισαίων ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Ηπείρου 96 – 98, τ. 2410 661-727 και 2410 663 085, ώρες: 09:00π.μ.– 15:00μ.μ. 






Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια