ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αγιάς πέρνει θέση για τις διακοπές νερού από την ΔΕΥΑ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αγιάς πέρνει θέση για τις διακοπές νερού από την ΔΕΥΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΓΙΑΣ 


Οι πρόσφατες απειλητικές ανακοινώσεις μέσω του τύπου από την ΔΕΥΑ Αγιάς περί διακοπής της παροχής ύδρευσης σε 2400 συνδέσεις, οι 1000 άμεσα, σε όσους έχουν απλήρωτους λογαριασμούς αποτελούν την επιβεβαίωση της “επόμενης μέρας” για την οποία μιλούσαμε και μιλάμε. 

Η λαλίστατη μετεκλογικά ΔΕΥΑ Αγιάς, εμφανίζεται να ανακάλυψε το χρέος των 1,7 εκατομμυρίων ευρώ μετά τις εκλογές ενώ σιωπούσε προεκλογικά. 

Υπάρχουν όμως σοβαρά αναπάντητα ερωτήματα για τα οποία δεν λέει κουβέντα. 

Αν ο ανώτερος ανεξόφλητος λογαριασμός είναι 5 χιλιάδες ευρώ πόσο είναι ο κατώτερος και ο μέσος; 

Υπάρχουν μέσα σε αυτές τις 2400 συνδέσεις άνεργοι, οικογένειες με τουλάχιστον ένα άνεργο, οικογένειες που ζουν στο όριο της φτώχειας ή κάτω από αυτό; Άνθρωποι που το χρέος τους συσσωρεύεται διότι τα εισοδήματά τους δεν τους επιτρέπουν να ανταποκριθούν ; 

[ads-post]

Υπάρχουν μέσα σε αυτές τις συνδέσεις έμποροι και επαγγελματίες προς τους οποίους ο δήμος έχει χρέος και αρνείται να το συμψηφίσει με τις υποχρεώσεις τους προς αυτόν ή τις επιχειρήσεις του ; 

Τους προειδοποιούμε να μην τολμήσουν καμία διακοπή νερού σε όσους υπάγονται στις ανωτέρω κατηγορίες. Θα μας βρούνε μπροστά τους . 

Επίσης καλούμε τους μαζικούς λαϊκούς φορείς της περιοχής σε αγωνιστική επαγρύπνηση για να αποτρέψουμε οποιαδήποτε τέτοιου είδους διακοπή.


















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια