Τα 7.000 έφτασαν τα κορίτσια που έκαναν αίτηση για τον δεύτερο κύκλο του GNTM

Τα 7.000 έφτασαν τα κορίτσια που έκαναν αίτηση για τον δεύτερο κύκλο του GNTM

Το φθινόπωρο μέσα από το κανάλι του Star, θα επιστρέψει το ριάλιτι μοντέλων, το GNTM.  Τα γυρίσματα των audition έχουν ήδη ολοκληρωθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να υποδέχεται χιλιάδες κορίτσια που θέλουν να βρεθούν στο σπίτι του GNTM.7.000 κορίτσια θέλησαν να διεκδικήσουν τον τίτλο του GNTMΗ επιτυχία που είχε το πρώτο GNTM, στο οποίο αναδείχτηκε νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν, έφερε χιλιάδες επίδοξα μοντέλαστην πόρτα του ριάλιτι μόδας. Σύμφωνα με το κανάλι, 7.000 δήλωσαν συμμετοχή.


Από αυτές, μετά από τη διαδικασία του pre-casting, oι κριτές Βίκυ ΚαγιάΗλιάνα ΠαπαγεωργίουAγγελος ΜπράτηςΔημήτρης Σκουλός, είδαν 400 μοντέλα. Το υψηλό επίπεδο των υποψηφίων GNTM αποτέλεσε πραγματικά έναν «γλυκό πονοκέφαλο» για τους τέσσερις κριτές και δυσκόλεψε τις αποφάσεις τους.

[ads-post]

Οι 70 τυχερές που πέρασαν στα bootcamp 

70 υποψήφιες πέρασαν τελικά στην επόμενη φάση των bootcamps, που πραγματοποιήθηκαν σε υπέροχους, εξωτερικούς χώρους, με καλοκαιρινή διάθεση και άποψη. Δίπλα στα κορίτσια, για να τα ενθαρρύνει, θα βρεθεί σύντομα η μέντοράς τους, Έλενα Χριστοπούλου.


Οι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, έλαβαν τις θέσεις τους και αναζητούν το επόμενο Greece’s Next Top Model, που εκτός από τον τίτλο θα κατακτήσει ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!Πηγή: www.neaselida.gr


Τα 7.000 έφτασαν τα κορίτσια που έκαναν αίτηση για τον δεύτερο κύκλο του GNTM