ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Δημοπρατήθηκε η κατασκευή νέας κερκίδας στο γήπεδο Στεφανοβικείου

Δημοπρατήθηκε η κατασκευή νέας κερκίδας στο γήπεδο Στεφανοβικείου


Δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο της αναβάθμισης του γηπέδου Στεφανοβικείου του Δήμου Ρήγα Φεραίου με τη δημιουργία νέας κερκίδας χωρητικότητας 160 θεατών. Το έργο είναι προϋπολογισμού 20.000 ευρώ.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη και το Δήμο Ρήγα Φεραίου, εκσυγχρονίζουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις προκειμένου να είναι λειτουργικές για τους αθλούμενους και τους πολίτες. Με την καθημερινήσυνεργασία μας με τις τοπικές κοινωνίες, που γνωρίζουν καλύτερα από όλους τις προτεραιότητες,προχωράμε σε έργα στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των πολιτών» τόνισε σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

[ads-post]

Η κερκίδα θα αποτελείται σχεδόν καθ’ ολοκληρία από μεταλλικά στοιχεία και θα είναι εξ ολοκλήρου γαλβανισμένη εν θερμώ. Θα φέρει δε πλαστικά καθίσματα επί κάθε σειράς φατνωμάτων. Τόσο ενδιάμεσα στα καθίσματα όσο και στις άκρες του ανωτέρω διαδρόμου θα υπάρχουν τέσσερις διάδρομοι – κλιμακοστάσια, πλάτους 1,0 μ τα οποία θα ικανοποιούν τις ανάγκες προσπέλασης τόσο στο κύριο μέρος της κατασκευής όσο και σε κάθε επί μέρους τμήμα της. Περιμετρικά της συνολικής κατασκευής (διάδρομος, πλαϊνά μέρη κερκίδας και οπίσθια πλευρά της) θα υπάρχει κατασκευή προστατευτικού κιγκλιδώματος ύψους 1,10 μ.






Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια