ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Στα καλύτερα της η Τζένιφερ Άνιστον - Επιτέλους «κέρδισε» την Αντζελίνα Τζολί

Στα καλύτερα της η Τζένιφερ Άνιστον - Επιτέλους «κέρδισε» την Αντζελίνα Τζολί


«Επένδυσε» 250 χιλιάδες δολάρια στον ψυχικό της κόσμο και πλέον οι γύρω της λένε πως είναι στην καλύτερή της φάση, αντίθετα με την αιώνια αντίπαλο που μοιάζει να βυθίζεται όλο και πιο πολύ


Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και στην συγκεκριμένη περίπτωση, δηλαδή στην διαμάχη μεταξύ της Τζένιφερ Άνιστονκαι της Αντζελίνα Τζολί, το αιώνιο «κορίτσι της διπλανής πόρτας» κέρδισε στο τέλος την «εξωτική» Τζολί.

Αυτό είναι το συμπέρασμα του νέου βιβλίου για την Τζένιφερ Άνιστον «Φίλοι με προνόμια», από τον αναγνωρισμένο συγγραφέα Ίαν Χαλπερίν, που μίλησε με 350 ανθρώπους για να βρει την αλήθεια γύρω από την αγαπημένη ηθοποιό.

Εκείνη, που πριν λίγο καιρό γιόρτασε τα 50 της χρόνια σε ένα ξέφρενο πάρτι με τις κολλητές της Γκουίνεθ Πάλτροου, Ρις Γουίδερσπουν και Κέιτ Χάντσον, και στο οποίο παραβρέθηκε και ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ, διανύει την καλύτερή της φάση. Είναι λαμπερή όσο ποτέ και μοιάζει πιο ήρεμη από ποτέ.



Πώς όμως έφτασε σε αυτό το επίπεδο η «καημενούλα Τζεν», όπως την έλεγε όλη η Αμερική όταν την είχε παρατήσει ο Μπραντ Πιτ για την Αντζελίνα, και όταν και ο δεύτερος γάμος της με τον Τζάστιν Θερού, τελείωσε άδοξα;



Χρειάστηκε να «επενδύσει» στον εαυτό της, όχι μόνο χρόνο και φαιά ουσία, αλλά και χρήμα: Υπολογίζεται πως η ψυχοθεραπεία, η γιόγκα και οι θεραπείες με λέιζερ στις οποίες υποβάλλεται η Τζένιφερ Άνιστον κοστίζουν περί τα 250.000 δολάρια το χρόνο! 

[ads-post]

Δεκαοκτώ μήνες μετά το διαζύγιο από τον Θερού, δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της, αλλά η Τζένιφερ Άνιστον δείχνει πιο καλά από ποτέ: «Ποιος θα το έλεγε ότι στα 50 της η Άνιστον θα έδειχε πολύ καλύτερη από την Τζολί; Αλλά, έτσι είναι, σημασία στη ζωή έχει πώς καταλήγεις, όχι πώς ξεκινάς», λέει ένας φίλος της στο βιβλίο του Χαλπερίν.


«Δεν ψάχνει πια την ευτυχία, την νοιάζει μόνο να είναι καλά», λέει άλλη πηγή κοντά στην ηθοποιό και συνεχίζει: «Προφανώς και το έχει επιτύχει αυτό, έχει πραγματικά ωριμάσει ως άνθρωπος. Φωτίζει τον χώρο, όπου κι αν πηγαίνει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ηθοποιός που δείχνει καλύτερα στα 50 της από ότι η Τζένιφερ»! 



Εκτός από την ψυχοθεραπεία και την γιόγκα, η Άνιστον επενδύει τόσο στην φροντίδα των μαλλιών της, όσο και στο λουκ της, καθώς ξοδέυει ετησίως εξαψήφια ποσά για τα ρούχα της. Το κλεδί όμως, κατά την ίδια, «για να παραμείνεις νέος και σε εγρήγορση», είναι τα ταξίδια, γι'αυτό και φροντίζει να ταξιδεύει συχνά και παντού.

Όσον αφορά την υποκριτική, και εκεί οι προβλέψεις για την Άνιστον είναι θετικές, καθώς όλοι επισημαίνουν το πόσο συγκεντρωμένη είναι σε αυτό που κάνει και τονίζουν πως «ακόμα δεν έχουμε δει το καλύτερο που μπορεί».





Πηγή: www.protothema.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια