Περιοδεία στο Βόλο σήμερα για τη Φώφη Γεννηματά

Περιοδεία στο Βόλο σήμερα για τη Φώφη Γεννηματά


Θα επισκεφθεί την εμπορική αγορά στη Ν. Ιωνία και το βράδυ την παραλία


Περιοδεία στον Βόλο και τη Ν. Ιωνία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά θα πραγματοποιηθεί σήμερα, ενώ αναμένεται σύμφωνα με το πρόγραμμα, να επισκεφθεί την εμπορική αγορά στη Ν. Ιωνία και το βράδυ την παραλία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε και η Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας, σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας με επικεφαλής την Πρόεδρο του Κινήματος Φώφη Γεννηματά, τους υποψήφιους βουλευτές του νομού και στελέχη του ΚΙΝΑΛ, θα επισκεφτούν αρχικά την Ν. Ιωνία.

Συγκεκριμένα , στις 8 περίπου το βράδυ, την εμπορική αγορά της Ν. Ιωνίας από την Λεωφόρο Ειρήνης (στο ύψος της τράπεζας Πειραιώς) έως την Ευαγγελίστρια. Στην συνέχεια στο Δημαρχείο της Ν. Ιωνίας θα συναντήσει τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, όπου θα έχει συζήτηση με τους εκπροσώπους τους.

[ads-post]

Μετά τις 9 το βράδυ, στην Ευαγγελίστρια θα κάνει σύντομες δηλώσεις στους δημοσιογράφους και θα κατευθυνθεί στην παραλία του Βόλου, όπου θα συνομιλήσει με τους πολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, θα απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής με αφορμή την Κυριακή των εκλογών, αλλά θα απευθυνθεί και στους ψηφοφόρους της δημοκρατικής παράταξης που «πίστεψαν στις αυταπάτες του Αλέξη Τσίπρα», όπως αναμένεται να τονίσει, ενώ θα ζητήσει απ΄τους παλιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, «να επιστρέψουν στην παράταξη, που άλλαξε τη χώρα μαζί τους».

Πηγή: www.magnesianews.grΠεριοδεία στο Βόλο σήμερα για τη Φώφη Γεννηματά