ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Δωρεάν θαλασσινά μπάνια για τα μέλη των ΚΑΠΗ Λάρισας

Δωρεάν θαλασσινά μπάνια για τα μέλη των ΚΑΠΗ Λάρισας


Με επιτυχία πραγματοποιείται και φέτος από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου το πρόγραμμα «θαλασσινά μπάνια» της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας στα Μεσσάγγαλα για τα μέλη των ΚΑΠΗ. 

Ο Δήμος Λαρισαίων βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες που αδυνατούν να προγραμματίσουν καλοκαιρινές διακοπές, εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουν. Με κοινωνική ευαισθησία και αμέριστο ενδιαφέρον τους παρέχει μια διέξοδο από τη ζέστη της πόλης και την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές ευχαρίστησης, χαλάρωσης και αναψυχής κοντά στη θάλασσα. 



Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν μετακίνηση για 5 ημέρες ανά ΚΑΠΗ, με τη συνοδεία της προϊσταμένης,κοινωνικών λειτουργών και νοσηλευτών. Την ομάδα ακολουθεί επίσης γυμνάστρια, με τη βοήθεια της οποίας οι συμμετέχοντες εκτελούν στο νερό ασκήσεις, που συμβάλλουν στην ευεξία τους. Σημαντική είναι και η παρουσία του δημοτικού συμβούλου, εντεταλμένου για τα ΚΑΠΗ κ. Κων/νου Τσιαούση. 

[ads-post]

Η πρωτοβουλία αυτή της Αντιδημαρχίας είναι από τις πλέον επιτυχημένες και με εξαιρετικά μεγάλη αποδοχή, καθώς συμμετέχουν 300 ηλικιωμένοι από τα ΚΑΠΗ της Λάρισας, της Φαλάνης, της Γιάννουλης και των χωριών του πρώην Δήμου Κοιλάδας, καθώς και φιλοξενούμενοι του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας.





Newsroom larisacitynews.GR








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια