ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Σκέτη κόλαση το βαθύ ντεκολτέ της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου! (ΦΩΤΟ)

Σκέτη κόλαση το βαθύ ντεκολτέ της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου! (ΦΩΤΟ)


Παρέα με την φίλη της Τζούλια Νόβα βρέθηκαν στο πάρτι του περιοδικού ΟΚ και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε θραύση με το φόρεμα της.

Έχει εξελιχθεί στο πιο καυτό ντουέτο διασήμων. Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Τζούλια Νόβα έχουν γίνει αχώριστες τον τελευταίο καιρό. Τις βλέπουμε σχεδόν πάντα μαζί. Στη Μύκονο, στις Κάννες, στα διάφορα πάρτι. Ένα παράδειγμα είναι το πάρτι του ΟΚ που έγινε χθες στο Island και εννοείται πως οι δύο εντυπωσιακές κυρίες ήταν ανάμεσα στους παρευρισκομένους.

[ads-post]

Τα μάτια δε μπορούν παρά να τις κοιτάξουν γα αρκετή ώρα αν τις δουν, όμως στο χθεσινό πάρτι η μία από τις δύο πήρε περισσότερα βλέμματα και εύσημα. Είναι λες και κάθε φορά επιλέγουν ποια από τις δύο θα βγει λίγο πιο μπροστά στην αποθέωση του κοινού. Μία η Αλεξάνδρα, μία η Τζούλια. Τώρα είναι η σειρά της Αλεξάνδρας.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επέλεξε να βάλει ένα φόρεμα μέχρι λίγο πάνω από το γονάτο. Η ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο ρούχο της ήταν φυσικά το ντεκολτέ της που επέτρεπε στο στήθος της να αναδειχθεί. Η πληθωρική της παρουσία ενισχύθηκε από αυτό το χαρακτηριστικό και όπως θα δείτε στη φωτογραφία που ανέβασε μαζί με τη φίλη της Τζούλια στο Instagram, νιώθει άνετα και οικεία σε αυτό το ρούχο.






Πηγή: www.eleftherostypos.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια