ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Συγκέντρωσαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας

Συγκέντρωσαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας


Την Τρίτη 18 Ιουνίου στο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λάρισας πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Αρκούδα» του Άντον Τσέχωφ από το θεατρικό εργαστήρι της κας Βραχνιάρη Βανέσα.. 

Παράλληλα συγκεντρώθηκε σημαντική ποσότητα τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων. 

Τα τρόφιμα παρέδωσε η υπεύθυνη του θεατρικού εργαστηρίου κα Βραχνιάρη Βανέσα ενώ από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι και ενημέρωσαν για τη λειτουργία της Δομής τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό συμμετέχουν στην ενίσχυση της προσπάθειας του δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων . 

[ads-post]

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας. 

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876, Μανωλάκη 9-11, ή στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ:2410-680243.





Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια