ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Τις Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Κωφών Γυναικών βράβευσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Τις Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Κωφών Γυναικών βράβευσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας


Τιμήθηκαν η Λαρισαία προπονήτρια Αθηνά Ζέρβα και οι Βολιώτισσες Αθλήτριες Λαμπρινή Αγαγιώτου και Ευαγγελία Σαρακατσάνη

Κ. Αγοραστός: «Υποκλινόμαστε στον αγώνα της επιτυχίας σας»


Τη Θεσσαλή προπονήτρια Αθηνά Ζέρβα και τις Θεσσαλές αθλήτριες Λαμπρινή Αγαγιώτου και Ευαγγελία Σαρακατσάνη της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Κωφών Γυναικών βράβευσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Λούμπλιν της Πολωνίας. 

«Έχετε πετύχει μια τεράστια διάκριση» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας απευθυνόμενος στα μέλη της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Κωφών Γυναικών και συνέχισε «αποδείξατε ότι υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα. Μια Ελλάδα που γνωρίζει να αγωνίζεται, να συνεργάζεται και να κερδίζει. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτή την ξεχωριστή ομάδα. Μια ομάδα με έντονη θεσσαλική χροιά καθώς η προπονήτρια και δυο αθλήτριες της έλκουν την καταγωγή τους από τη Θεσσαλίας. Συγχαρητήρια στην ομάδας μας που ανέβηκε στο ανώτατο σκαλί διάκρισης και η σημαία της χώρα μας κυμάτισε ψηλά. Οι αθλήτριες έδειξαν ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να το πιστέψουμε. Είναι μηνύματα που πρέπει να υιοθετηθούν απ’ όλους».

[ads-post]

Από την πλευρά της η προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Κωφών Γυναικών Αθηνά Ζέρβα τόνισε ότι «Είναι μεγάλη η συγκίνηση μου καθώς βρίσκομαι στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, σε πέτρινα και ανώνυμα χρόνια, αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τους ανθρώπους που στάθηκαν κοντά μας, γιατί και πίσω από τους φορείς όπως είναι η Περιφέρεια κρύβονται πάντα άνθρωποι. Ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της επιτυχίας οφείλεται πρώτα απ’ όλα στα κορίτσια, καθώς είναι από σπάνιο μέταλλο. Δευτερευόντως είναι μεγάλη χαρά και τιμή για τις οικογένειες τους που τις έχουν στηρίξει σε μεγάλο βαθμό. Είναι μεγάλη χαρά γιατί τιμούμε τις πόλεις μας, τη Θεσσαλία και γενικότερα όλους τους Έλληνες».

«Στην Εθνική είμαι από το 2008 μέχρι σήμερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μα στήριξαν προκειμένου να καταφέρουμε να φτάσουμε στην κορυφή του κόσμου τόνισε μεταξύ άλλων η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Λαμπρινή Αγαγιώτου.

«Ευχαριστούμε όλους όσους μας στάθηκαν προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Ασχολούμαι με το μπάσκετ από τεσσάρων χρονών ενώ συμμετέχω στην Εθνική Ομάδα από το 2004» υποστήριξε ακόμη η Παγκόμσια Πρωταθλήτρια Ευαγγελία Σαρακατσάνη.

Μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό τις Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες υποδέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμούς Πολιτισμούς και Δια Βίου Μάθησης κ. Νίκος Λιούπας.





Newsroom larisacitynews.GR










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια