ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Με 750.000€ εξοπλίζει ενεργειακά το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο ο Δήμος Τρικκαίων

Με 750.000€ εξοπλίζει ενεργειακά το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο ο Δήμος Τρικκαίων


Πιο ζεστό, πιο σύγχρονες υποδομές και φθηνότερο για το ταμείο του Δήμου – και άρα των δημοτών - θα καταστεί το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (επί της οδού Κατσιμήδου). Πρόκειται για έργο που έχει ως τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση και εξοικονόμηση ενέργειας με αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο κλειστό γυμναστήριο επί της οδού Κατσιμήδου του Δήμου Τρικκαίων» στο Ε.Π «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη». Ουσιαστικά, είναι η πλήρης αναβάθμιση του Γυμναστηρίου, με τρόπο, ώστε να καθίσταται πιο φιλικό προς τους αθλητές και τους θεατές.

Ο Δήμος Τρικκαίων είχε ανταποκριθεί ήδη από το 2018, άμεσα στην πρόσκληση που δημοσιοποίησε το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης. Η πρόταση υποβλήθηκε με προϋπολογισμό 750.000€ και τον περασμένο Απρίλιο (του 2019), δόθηκε η έγκριση από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ του ίδιου υπουργείου υπό την κ. Φωτονιάτα. Πλέον, το Δημοτικό Συμβούλιο αποδέχθηκε (το βράδυ της 22; Αυγούστου 2019) τη σχετική ένταξη του έργου και ανοίγει ο δρόμος για να προχωρήσουν οι δημοπρασίες. Αυτές, χωρίζονται σε δύο μέρη. Το πρώτο, αφορά στις μελέτες για το έργο και το δεύτερο, στα αμιγώς κατασκευαστικά ζητήματα.

[ads-post]

Τα έργα αυτά, προβλέπεται να είναι: 
  1. Κατασκευή συστήματος εξωτερικής θερμοπρόσοψης 
  2. Τοποθέτηση εξωτερικά θερμομονωτικού πάνελ 
  3. Αποξήλωση της αυλακωτής λαμαρίνας της στέγης και τοποθέτηση πάνελ πολυουρεθάνης 
  4. Τοποθέτηση εξωτερικά θερμομονωτικού πάνελ πολυουρεθάνης 
  5. Αντικατάσταση όλων των κουφωμάτων του παλαιού τμήματος 
  6. Αναβάθμιση συστημάτων σε θέρμανση, ψύξη, μηχανικού αερισμού και ζεστού νερού χρήσης μέσω συστοιχίας λεβήτων φυσικού αερίου. 
  7. Τοποθέτηση ηλιοθερμικού συστήματος για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με υποστήριξη από το φυσικό αέριο 
  8. Αντικατάσταση όλων των παλαιών φωτιστικών συμβατικού τύπου με προβολείς τεχνολογίας LED υψηλής ποιότητας και φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED 
  9. Εγκατάσταση επιπλέον προβολέων τεχνολογίας LED υψηλής ποιότητας καθώς και εγκατάσταση συστήματος αυτοματισμού Dimming για τον φωτισμό του αγωνιστικού χώρου. 





Newsroom larisacitynews.GR








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια