ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

«Λίφτινγκ» σε όλο το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας

«Λίφτινγκ» σε όλο το οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας


Σε παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας προχώρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, κόβοντας χόρτα, καθαρίζοντας τάφρους σε επικίνδυνα σημεία και υλοποιώντας εργασίες συντήρησης ασφαλτικών στρώσεων σε σημεία που εμφανίζονται ρηγματώσεις-καθιζήσεις ή φυσιολογική φθορά με την πάροδο του χρόνου. Συγκεκριμένα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ενέκρινε το αποτέλεσμα τριών διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 470.000 ευρώ, για τον βόρειο και νότιο τομέα του οδικού δικτύου της Π.Ε Λάρισας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κώστας Αγοραστός σημείωσε τα εξής: 
«Πρόκειται για χρήσιμες παρεμβάσεις που αφορούν την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων. Η καθημερινή δουλειά που γίνεται από τις Υπηρεσίες τις Περιφέρειας Θεσσαλίας έχει σαν στόχο την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών. Μετά τις έντονες βροχοπτώσεις του Ιουνίου και του Ιουλίου, ιεραρχήσαμε τις ανάγκες και προβήκαμε στην υλοποίηση έργων που έχουν ως στόχο την αύξηση της οδικής ασφάλειας. Συνεχίζουμε με παρεμβάσεις σε όλο το οδικό δίκτυο, και όπου υπάρχει ανάγκη».

Με την παρούσα εργολαβία, προβλέπεται ο καθαρισμός και η διαμόρφωση των ερεισμάτων τάφρου, σε τμήματα εκατέρωθεν του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της ΠΕ Λάρισας. 

[ads-post]

Συγκεκριμένα στο Βόρειο τμήμα Θα γίνουν εργασίες σε τμήματα, στο οδικό δίκτυο της Π.Ε.Ο. Τύρναβος Ελασσόνα, Επ Οδό Λάρισα – Ελασσόνα - έως τα όρια του Νομού Λάρισας, στην Επ.Ο. Ελασσόνα Αγ. Δημήτριο, Ελασσόνα Δεσκάτη, Δαμάσι - Κουτσόχερο, Κεφαλόβρυσο Βερδικούσια, Ροδιά Καρυά Γόννοι – Καλλιπεύκη, Τύρναβος, Αμπελώνα , καθώς και σε όποιο οδικό τμήμα απαιτηθεί να γίνει καθαρισμός πρανών, σε τμήμα του Δ. Τεμπώ , Δ. Τυρνάβου και Δ. Ελασσόνας.

Στο νότιο τμήμα θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις, στο οδικό δίκτυο της Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας ( έως τα όρια του Νομού Λάρισας), στην Επ.Ο. Λάρισα- Αγιά – Αγιόκαμπο – Κόκκινο Νερό – Στόμιο –Ομόλιο, στον παραλιακό άξονα από το ύψος του Αγιοκαμπου μέχρι το Ρακοπόταμο, το οδικό τμήμα Λάρισα – Φάρσαλα και στην Επ.Ο Λάρισα Καρδίτσα, καθώς και σε όποιο οδικό τμήμα απαιτηθεί να γίνει καθαρισμός πρανών, στο ΔΤεμπών , Δ. Αγιας , Δ Κιλελέρ και Δ Φαρσάλων.
Ενώ προβλέπεται και ο καθαρισμός και η διαμόρφωση των ερεισμάτων – τάφρου, σε τμήματα εκατέρωθεν του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου στο Βόρειο τμήμα της ΠΕ Λάρισας. Συγκεκριμένα θα γίνουν εργασίες σε τμήματα , στο οδικό δίκτυο της Π.Ε.Ο. Λάρισα - Τύρναβος - Ελασσόνα, Σαραντάπορο & Ελασσόνα - μέχρι όρια Ν. προς Δεσκάτη .

Τα ακριβή τμήματα των οδών στα οποία Θα πραγµατοποιηθούν επεμβάσεις (καθαρισµός από αυτοφυή βλάστηση, κοπή χόρτων, κλάδεμα δένδρων - θάµνων καθώς και η διαμόρφωση τάφρου σε επιλεγμένα σημεία, κλπ) θα οριστικοποιηθούν μετά από υπόδειξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λάρισας.





Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια