ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Στις 19 Αυγούστου η γ’ περίοδος του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη»

Στις 19 Αυγούστου η γ’ περίοδος του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη»


Στις 19 Αυγούστου θα ξεκινήσει η γ’ περίοδος του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη», η οποία θα ολοκληρωθεί στις 6 Σεπτεμβρίου. 

Η γ΄ περίοδος θα υλοποιηθεί σε 8 σημεία της πόλης και ειδικότερα: 

  • 4ο Δημοτικό Σχολείο, (Κουμουνδούρου 17-19), περιοχή κέντρου 
  • 5ο Δημοτικό Σχολείο (Χρυσοχόου 2- Άγιος Κωνσταντίνος) 
  • 12ο Δημοτικό Σχολείο (Αρκαδίου 38- Άγιος Γεώργιος) 
  • ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων (Γεωργιάδου 33)- μαζί με το 33ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης 
  • 14ο Δημοτικό Σχολείο (Γερουλάνου 2- Ιπποκράτης)- μαζί με το 1ο Δημοτικό Γιάννουλης 
  • 25ο Δημοτικό Σχολείο (Φιλιππούπολη) 
  • 19ο Δημοτικό Σχολείο (Ακαρνανίας 32- Χαραυγή) 
  • 44ο Δημοτικό Σχολείο, (Αγίας Λαύρας 22), περιοχή Ν. Πολιτείας 


Εντωμεταξύ, μέσα σε μια χαρούμενη, ξεχωριστή και δημιουργική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ η γιορτή ολοκλήρωσης της 2ης περιόδου του προγράμματος “Κατασκήνωση στην Πόλη”. Όλοι οι παρευρισκόμενοι, μικροί και μεγάλοι, έπαιξαν, δημιούργησαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και συμμετείχαν ενεργά σε κάθε δράση περνώντας ένα ευχάριστο “κατασκηνωτικό” απόγευμα με τους παιδαγωγούς και εκπροσώπους φορέων που συμμετείχαν ενεργά στην υλοποίηση του προγράμματος. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων, ο οποίος επεσήμανε την αναγκαιότητα του συγκεκριμένου προγράμματος και τον τρόπο με τον οποίο αγκάλιασαν οι δημότες το πρόγραμμα αυτό για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, καθώς και η κα Ψάρρα Άννυ- Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλος Γιώργος. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κ. Δημήτρης Δεληγιάννης και φυσικά η συντονίστρια και υπεύθυνη για τη λειτουργία του προγράμματος- διευθύντρια παιδικών σταθμών και εκπαιδευτικών δράσεων – κα Σταυρούλα Μπαξεβάνου. 

[ads-post]

Γονείς, κατασκηνωτές και οι μικροί φίλοι τους από την ανοιχτή δομή φιλοξενίας του Κουτσόχερου μαζί με τους κηδεμόνες τους και τους υπεύθυνους της δομής έγιναν μέτοχοι ποικίλων δραστηριοτήτων, παιχνιδιών και ευχάριστων εκπλήξεων. 



Η “Κατασκήνωση στην Πόλη”, το χαρούμενο καταφύγιο των παιδιών στο ζεστό καλοκαίρι με το πλούσιο πολιτιστικό και παιδαγωγικό πρόγραμμα, κέρδισε και τη φετινή χρονιά την αγάπη των παιδιών καλλιεργώντας την αξία της φιλίας, του παιχνιδιού, της δημιουργικότητας. 

Υπενθυμίζεται ότι η 3η περίοδος του προγράμματος “Κατασκήνωση στην Πόλη θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 6 Σεπτεμβρίου. Τα σημεία που θα 



Εν αναμονή λοιπόν της 3ης κατασκηνωτικής περιόδου με εξίσου ενδιαφέρουσες εκπαιδευτικές δράσεις και πολύ παιχνίδι!! 






Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια