Στο Εφετείο Λάρισας δικάζονται στις 16 Σεπτεμβρίου πρώην ταμίες του Δήμου Βόλου

Στο Εφετείο Λάρισας δικάζονται στις 16 Σεπτεμβρίου πρώην ταμίες του Δήμου Βόλου


Για τις 16 Σεπτεμβρίου έχει προσδιοριστεί να εκδικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας οι ποινικές υποθέσεις δύο πρώην υπαλλήλων του Ταμείου του Δήμου Βόλου που κατηγορούνται για απιστία, υπεξαίρεση ο πρώτος και για υπεξαίρεση ο δεύτερος.

Σύμφωνα με την εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας, ο Δήμος Βόλου, πρέπει να παραστεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας και η Οικονομική επιτροπή που συνεδρίασε χθες έλαβε την ανάλογη απόφαση.

[ads-post]

Ο πρώτος ταμίας, επί θητείας του Αλ. Βούλγαρη, κατηγορείται για τα αδικήματα της απιστίας σχετικής με την υπηρεσία με αντικείμενο αξίας των 120.000 € και άνω των 150.000 € και της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ΟΤΑ , που υπερβαίνει τις 150.000 €, σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 232/2017 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας .

Ο δεύτερος ταμίας, που απομακρύνθηκε, επί θητείας Μπέου, κατηγορείται για το αδίκημα της υπεξαίρεσης αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας , ανώτερης των 120.000 €, σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 41/2018 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας.

Πηγή: magnesianews.grΣτο Εφετείο Λάρισας δικάζονται στις 16 Σεπτεμβρίου πρώην ταμίες του Δήμου Βόλου