Συνάντηση Αυγενάκη – Μπέου στον Βόλο

Συνάντηση Αυγενάκη – Μπέου στον Βόλο


Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Βόλου για υπηρεσιακά ζητήματα


Συνάντηση με σκοπό να συζητήσουν υπηρεσιακά ζητήματα που αφορούν στο Βόλο και στις αθλητικές εγκαταστάσεις, θα έχουν σήμερα ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Δήμαρχος βόλου Αχιλλέας Μπέος. 

Ο κ. Αυγενάκης θα αξιοποιήσει την επίσκεψή του στον Βόλο προκειμένου να παρακολουθήσει την Εθνική Μπάσκετ Εφήβων που θα αγωνιστεί στον ημιτελικό κόντρα στην Ισπανία αύριο το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr ο κ. Αυγενάκης θα βρίσκεται στον Βόλο από το μεσημέρι και μετά και το ραντεβού του με τον Αχιλλέα Μπέο έχει προγραμματιστεί για τις 4 μ.μ. στο Ξενία Βόλου. 

[ads-post]

Παρόντες στη συνάντηση αναμένεται να είναι και οι τέσσερις Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μπουκώρος, Ζέττα Μακρή, Θανάσης Λιούπης και Κώστας Μαραβέγιας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Αυγενάκης θα έχει επαφές και με εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο. 

Σε ότι αφορά τα θέματα του υπουργείου αθλητισμού να θυμίσουμε ότι υπάρχει δέσμευση της προηγούμενης ηγεσίας, υπό τον Γιώργο Βασιλειάδη για χρηματοδότηση της ανακατασκευής του ΕΑΚ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, κάτι που σίγουρα θα πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων με το ενδεχόμενο να ζητηθεί ακόμη και αύξηση της χρηματοδότησης.

Πηγή: www.magnesianews.grΣυνάντηση Αυγενάκη – Μπέου στον Βόλο