ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που τους αρέσει να κάνουν s3x στην... παραλία!

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που τους αρέσει να κάνουν s3x στην... παραλία!


Και όχι απαραίτητα όταν αυτή είναι έρημη


Το καλοκαίρι είναι πλέον στην κορύφωσή του, η μεγάλες πόλεις άδειασαν και τα παραθαλάσσια μέρη γέμισαν με κόσμο. Διακοπές έχουν πάει σχεδόν όλοι, ποιοι από αυτούς όμως θα έκαναν σεξ στην παραλία αδιαφορώντας ακόμη και για τα “αδιάκριτα” βλέμματα;

[ads-post]

Δίδυμος

Είναι τόσο εξωστρεφής που ακόμη και όταν κάνει σεξ δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα αυτό να γίνεται σε εξωτερικό χώρο. Ως καλοκαιρινό ζώδιο, η σεζόν είναι το φόρτε του. Αν συνδυάσουμε αυτά τα δυο, αντιλαμβάνεστε ότι και το ποτό τους αλλά και το μέρος που τους αρέσει να ερωτοτροπούν ακούν στο όνομα sex on the beach. Το στοιχείο του ζωδίου του ο αέρας, προκαλεί διέγερση πολλών μποφόρ.


Toξότης

Αγαπά την περιπέτεια και τη δράση και θα μπορούσε με τον κατάλληλο σύντροφο να κάνει σεξ σε μια άνετη ξαπλώστρα στο ηλιοβασίλεμα, βέβαια κατά προτίμηση χωρίς να δίνεται αντιληπτός από τους υπόλοιπους. Ο Τοξότης θα το κάνει για το μέρος και την εμπειρία αλλά θα προσέξει να μην εκτεθεί, αφού του αρέσει να είναι διακριτικός. Πρόκειται για ζώδιο της φωτιάς παρόλα αυτά η δική του φλόγα ανάβει στην ακροθαλασσιά.


Υδροχόος

Θα μπορούσε να κάνει σεξ όπου τρέχει νερό: Στη θάλασσα, στο ποτάμι, στους καταρράκτες και σε λίμνη. Το νερό τον διεγείρει και αντί να σβήσει την έξαψη που αισθάνεται αυτό το ζώδιο την ενισχύει. Αν και ζώδιο του αέρα το νερό είναι το αφροδισιακό του.





Πηγή: www.marieclaire.gr









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια