ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Αγνώριστος ο Γιώργος Παπανδρέου με την σύντροφό του στη Σκιάθο (ΦΩΤΟ)

Αγνώριστος ο Γιώργος Παπανδρέου με την σύντροφό του στη Σκιάθο (ΦΩΤΟ)


Αν και το ημερολόγιο δείχνει αρχές Σεπτεμβρίου, συνεχίζονται σε αμείωτο τόνο οι διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου μαζί με την αγαπημένη του Γουέντι, στο πανέμορφο νησί της Σκιάθου.

Ο ήλιος έχει μόλις δύσει και ο Γιώργος Παπανδρέου, κρατώντας από το χέρι την σύντροφό του, περνούν τον δρόμο του λιμανιού και κατευθύνονται στην οδό Παπαδιαμάντη, για να χαζέψουν και να κάνουν βόλτα στον δρόμο με τα μαγαζιά, πριν επιλέξουν κάποιο ταβερνάκι για να περάσουν το βράδυ τους.



Σχεδόν αγνώριστος έχει γίνει ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του pagenews. Οι θαμώνες των μαγαζιών αν και έχουν συνηθίσει την παρουσία του ζεύγους στο νησί, αφού ο έρωτάς τους μετρά πλέον πέντε χρόνια και συνηθίζουν κάθε χρόνο να περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές εκεί, δεν άφησαν ασχολίαστη την εμφάνιση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Γιώργου Παπανδρέου.

Οι…«πειραματισμοί» φαίνονται ότι αρέσουν στον Γιώργο Παπανδρέου, αφού από το χαρακτηριστικό μουστάκι, πέρασε στο εντελώς ξυρισμένο πρόσωπο, για να το διαδεχθεί τώρα το διακριτικό μουσάκι. Τα χαρακτηριστικά που έχει διατηρήσει ίδια βέβαια, είναι το γυμνασμένο του σώμα αλλά και το προσωπικό του σακίδιο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων που είδαν το αγαπημένο ζευγάρι στην βόλτα τους, παρατήρησαν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος.

[ads-post]

Ο έρωτας του Γιώργου Παπανδρέου με την Γουέντι Κονέλι

Στο ίδιο όμορφο σκηνικό της Σκιάθου, αλλά σε διαφορετική χρονολογία, συγκεκριμένα το 2014, διασταυρώνονται τα βλέμματα του Γιώργου Παπανδρέου με την Γουέντι Κονέλι για πρώτη φορά.

Η όμορφη personal trainer Γουέντι Κονέλι, δεν είναι μία απλή τουρίστρια αλλά κάτι σαν μόνιμη κάτοικος της Σκιάθου, αφού δε χάνει ευκαιρία να επισκεφθεί το νησί και να περάσει στιγμές χαλάρωσης στην βίλα της στην περιοχή του Κατσαρού, την οποία αγόρασε με τον πρώτο της σύζυγο.


Λίγα χρόνια αργότερα μετά την αγορά, ο γάμος της διαλύεται η ίδια εξακολουθεί όμως να επισκέπτεται την Σκιάθο με τις κόρες της Έλενα και Μελίνα.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της γνωριμίας της με τον Γιώργο Παπανδρέου, η έλξη ήταν αμοιβαία και τα ενδιαφέροντα που τους ένωσαν πολλά: η αγάπη για την γυμναστική και την ιστορία, ακούν την ίδια μουσική και αρέσκονται στο να περνούν ατελείωτες ώρες χαζεύοντας την θάλασσα και ακούγοντας ιστορίες των ντόπιων.


Η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, ο βουλευτής Γιώργος Παπανδρέου παρευρέθηκε μαζί με τα παιδιά του, Μαργαρίτα και Αντρίκο, στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου στην Πάτρα.


Στο πλάι του για πρώτη φορά ήταν και η όμορφη Γουέντι. Μάλιστα το αγαπημένο ζευγάρι είχε καθίσει στις μπροστινές θέσεις δίπλα ακριβώς από τα παιδιά του Έλληνα πολιτικού.




Πηγή: in.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια