"Καυτή" επανασύνδεση παρά την απιστία για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και τον πρώην της (ΦΩΤΟ)Με το 26χρονο μοντέλο από την Αλγερία Γιουνές Μπενζεμά φέρεται να επανασυνδέθηκε η 40χρονη Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έναν χρόνο μετά το τέλος της σχέσης τους, που ήρθε έπειτα από τη δική του απιστία.


Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η DailyMail.com απεικονίζεται η μεγαλύτερη αδερφή της οικογένειας Καρντάσιαν να περπατά χέρι χέρι με το μοντέλο ενώ δείχνει χαλαρή και χαμογελαστή. Ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός και έντονος και είχε έρθει μετά τις φήμες για απιστία του Μπενζεμά οι οποίες εξαγρίωσαν την Καρντάσιαν.

[ads-post]

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2016 και απολάμβαναν ταξίδια μαζί σε Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Παρίσι και Ρώμη. Τον Αύγουστο του 2018 το ΤΜΖ δημοσίευσε ότι η Κόρτνεϊ τον χώρισε τον Ιούλιο αφού τον έπιασε να την απατά ενώ δεύτερη πηγή ανέφερε ότι το πρόβλημα ήταν η απόσταση μεταξύ τους. Ωστόσο, σύμφωνα με την πρώτη πηγή, ο Γιουνές και η Κόρτνεϊ χώρισαν όταν επέστρεψαν από ταξίδι τον Ιούλιο 2018 κι εκείνος έφυγε και πάλι για ταξίδι με άλλη γυναίκα.
Πηγή: www.enikos.gr