Η Ραμόνα Βλαντή δηλώνει για πασίγνωστο παρουσιαστή: «Δεν το περίμενα αυτό από τον...»!


Μια νέα κόντρα στην showbiz ξεκίνησε η Ραμόνα Βλαντή με πασίγνωστο παρουσιαστή του ΣΚΑΙ. «Δεν το περίμενα αυτό...», είπε μεταξύ άλλων.



Η νικήτρια του My style rocks, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα και μίλησε στην Μαίρη Αργυριάδουγια την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ, ενώ απάντησε και για τον Γιώργο Λιάγκα.


«Μου έγιναν προτάσεις για τρία projects τα οποία δεν έχουν προχωρήσει, για να είμαι κριτής. Δεν έχω κάψα να είμαι στο γυαλί.


Έχω μετανιώσει που το My Style Rocks δεν το πήρα σαν ριάλιτι κι έκανα κακό στον εαυτό μου, έχασα πολλά κιλά, δεν ήμουν πολύ καλά, ήμουν καταπιεσμένη. Τώρα τελευταία έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί έδωσε μια συνέντευξη σε έναν άνθρωπο που εκτιμώ…


Έχουμε βρεθεί εκτός τηλεόρασης γιατί τα παιδιά μας παίζανε μαζί στην παραλία, μιλάω για τον Γιώργο Λιάγκα. Είπα ότι απαιτώ από τις γυναίκες που θα με κρίνουν να είναι καλοντυμένες. Αλλιώς να με αφήσουν στην ησυχία μου, εννοείτε πως ήταν αστείο.

[ads-post]

Την κυρία Γκαγκάκη τη συμπαθώ πάρα πολύ και τη θεωρώ πολύ έξυπνη γυναίκα. Και το κορίτσι από την Κύπρο με υποστήριξε. Με τους άλλους δύο δεν έχω καλές σχέσεις, αλλά δεν το περίμενα από τον κύριο Λιάγκα γιατί είναι δική του εκπομπή.


Όταν έχεις έναν καλεσμένο, από σεβασμό και μόνο, και να μην θες να πεις κάτι καλό, μην το πεις. Γιατί αυτός ο άνθρωπος για σένα το έκανε. Εγώ γι’ αυτόν έδωσα τη συνέντευξη, για κανέναν άλλον. Και τα ελληνικά μου είναι μια χαρά…», είπε μεταξύ άλλων η Ραμόνα Βλαντή.





Πηγή: www.youweekly.gr