"Χτυπάει διάλυση" η Χρυσή Αυγή: Έκλεισαν τα κεντρικά γραφεία της στη Μεσογείων

"Χτυπάει διάλυση" η Χρυσή Αυγή: Έκλεισαν τα κεντρικά γραφεία της στη Μεσογείων

«Λουκέτο» στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής που βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης – Το Σάββατο φορτηγά έφτασαν στο κτήριο για να το αδειάσουν


Μετά την ήττα, έρχεται και η διάλυση. Ο λόγος για τη Χρυσή Αυγή που βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, που την έθεσαν εκτός Βουλής, με αποτέλεσμα τα γραφεία, που φύτρωναν κάποτε σαν τα μανιτάρια, να κλείνουν, με τελευταίο το κεντρικό, στη Μεσογείων.

Μετά και το κλείσιμο των γραφείων της νεοναζιστικής οργάνωσης στον Πειραιά, «λουκέτο» φαίνεται ότι μπαίνει και στα κεντρικά γραφεία.

Το Σάββατο, έξω από το κτίριο, τέσσερα μεγάλα φορτηγά εταιρείας άρχισαν να αδειάζουν τους χώρους που στεγάζονταν η οργάνωση, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε χρήστης του twitter.

Η διάλυση της Χρυσής Αυγής δεν φαίνεται μόνο στο κλείσιμο των γραφείων, αλλά και στην (όχι και τόσο διακριτική) αποστασιοποίηση στελεχών της, με πρώτο τον υπόδικο ευρωβουλευτή, Γιάννη Λαγό, που ανεξαρτητοποιήθηκε.

Μια μέρα αργότερα, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανακοίνωσε την παραίτησή του.Φορτηγά έκαναν την εμφάνισή τους το περασμένο Σάββατο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και άρχισαν να φορτώνουν κούτες
Πέραν της μετακόμισης έγινε και «αποκαθήλωση» σημάτων και εμβλημάτων της οργάνωσης

Πηγή: www.protothema.gr"Χτυπάει διάλυση" η Χρυσή Αυγή: Έκλεισαν τα κεντρικά γραφεία της στη Μεσογείων