ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Αλέξης Κούγιας δηλώνει: "Αυτό το παραμύθι πρέπει να τελειώνει..."

Ο Αλέξης Κούγιας δηλώνει: "Αυτό το παραμύθι πρέπει να τελειώνει..."


Στην αντεπίθεση περνά ο Αλέξης Κούγιας αναφορικά με τα όσα ακούγονται για τον αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena. Άλλωστε και χθες (22/9) ο τεχνικός της Ξάνθης Κίκο Ραμίρεθ έκανε αναφορά στον κακό αγωνιστικό χώρο.

[ads-post]

Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε τα ακόλουθα:

Αυτό το παραμύθι με τον δήθεν κακό αγωνιστικό χώρο του AEL FC ARENA πρέπει να τελειώνει.

Μετά τον Μάρτινς, ο οποίος για να βρει δικαιολογία για τις 3 μόνο τελικές του Ολυμπιακού στον μεταξύ μας αγώνα, είχαμε σήμερα και τον προπονητή της Ξάνθης, με τις μηδέν τελικές έναντι των 11 δικών μας, να του φταίει ο αγωνιστικός χώρος.

Βεβαίως δεν έχουμε το καλύτερο χορτάρι, αλλά όταν βλέπεις τον Ουάρντα να κάνει αυτά που κάνει σε αυτό το χορτάρι, το παραμύθι πρέπει να τελειώνει.

Εκτός από το χορτάρι κ.κ. αντίπαλοι προπονητές θα έπρεπε να πείτε και μια καλή κουβέντα για τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι απ’ ότι είδαμε και στο σημερινό παιχνίδι είναι πιο πολύ τεχνίτες από τους άγνωστους ακόμα ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, γιατί όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα ούτε στον Ατρόμητο, ούτε στον Πανιώνιο ούτε Ουάρντα, ούτε Μπούστος, ούτε Μιλοσάβλιεβιτς, ούτε Χαλκιαδάκη και κυρίως δεν είδα πουθενά κανένα Κάτσε.

Όλα τα άλλα είναι για να κοροϊδεύετε τους άμπαλους ιδιοκτήτες σας και τους λιγότερο άμπαλους οπαδούς σας, γιατί οι περισσότεροι ξέρουν ότι αυτά είναι φθηνές δικαιολογίες.

Με 11-0 τελικές πως βρίσκεις κουράγιο και κάνεις δηλώσεις και με διαιτητή έναν διαιτητή που δεν μας έδωσε ούτε μία φάση και μας κάνει δυστυχώς να θυμόμαστε τον αλήστου μνήμης Λάμπρου.

Το γήπεδο μας είναι καλύτερο κι από το ΟΑΚΑ και από το Χαριλάου και από το Γεντί Κουλέ και δεν βλέπω κανέναν να λέει τίποτα γι αυτά.

Εκτός αν υπάρχει κανένα σχεδιάκι...






Newsroom larisacitynews.GR








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια