ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Εγγραφές στο Ελεύθερο Εργαστήρι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας


Εγγραφές στο Ελεύθερο Εργαστήρι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας


ΕΓΓΡΑΦΕΣ    ΣΤΟ  ΕΛΕΥΘΕΡΟ   ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ελεύθερο Εργαστήρι Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα.
Στο Ελεύθερο Εργαστήρι εκτός από τα παιδικά και εφηβικά τμήματα (ζωγραφικής, κεραμικής) ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στα τμήματα ενηλίκων.

Πιο συγκεκριμένα λειτουργούν:

Α. Ζωγραφική ενηλίκων: στα τμήματα αυτά δίνεται προτεραιότητα στην απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων μέσω του εθισμού και της άσκησης στην παρατήρηση, την έρευνα και τον πειραματισμό.
Β. Κεραμική ενηλίκων: : στα τμήματα κεραμικής μπορεί κανείς να πειραματιστεί εκφραστικά με τον πηλό και να εμπλουτίσει παράλληλα τις γνώσεις  και τις εμπειρίες του σε θεωρητικό και τεχνικό επίπεδο.
Γ. Χαρακτική ενηλίκων: στο τμήμα χαρακτικής διδάσκονται οι βασικές τεχνικές της χαρακτικής τέχνης, υψιτυπία – βαθυτυπία, σε σύγχρονα αλλά και σε παραδοσιακά υλικά, όπως το λινόλεουμ, το ξύλο κλπ.

Διάρκεια εγγραφών: έως 11 Σεπτεμβρίου.

[ads-post]

           Για την ένταξη των πρωτοετών μαθητών σε τμήματα θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

        Για περισσότερες πληροφορίες (κατά τη διάρκεια των εγγραφών) μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 13:00   και 18:00 – 21:00 στη Γραμματεία του Εργαστηρίου στο κτίριο της Πινακοθήκης στη Νεάπολη και στο τηλέφωνο  2410 670 496.








Newsroom larisacitynews.GR








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια