ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Ενημερωτική δράση - «Άνοια-Alzheimer: Ενημερώνω και Υποστηρίζω» στο ΚΑΠΗ της Γιάννουλης

Ενημερωτική δράση - «Άνοια-Alzheimer: Ενημερώνω και Υποστηρίζω» στο ΚΑΠΗ της Γιάννουλης


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Άνοιας – Alzheimer στις 21 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ της Γιάννουλης ενημερωτική δράση ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινότητας με θέμα «Άνοια- Alzheimer: Ενημερώνω και Υποστηρίζω» την Παρασκευή στις 20 Σεπτεμβρίου. 



Η δράση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από την 10η ΤΟΜΥ Γιάννουλης σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων και των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι», «Κέντρο Κοινότητας» και το ΚΑ.Π.Η της Γιάννουλης. 

[ads-post]

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο γενικός ιατρός της ΤΟΜΥ Γιάννουλης κ. Γκικόπουλος Αδαμάντιος, οι νοσηλεύτριες κα. Μπουραζάνα Έρη και η κα. Σέτσικα Μερόπη, η κοινωνική λειτουργός κα. Τερζενίδου Αθηνά και η επισκέπτρια υγείας κα. Μεσίρα Χαρούλα. Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον θέματα όπως η παθοφυσιολογία της νόσου και τα πρώιμα σημάδια έναρξης της, η πρόληψη της εμφάνισης της άνοιας, τρόποι συμβίωσης με τον ασθενή καθώς και η διευκόλυνση της καθημερινότητας του φροντιστή. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε αναφορικά με τον τρόπο παρέμβασης σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο η και συμπεριφοριστική διαχείριση του ασθενή. 



Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Γιάννουλης-Κοιλάδας και Αγροτικής Ανάπτυξης κα. Απρίλη Ρίτα, ο πρόεδρος της κοινότητας Γιάννουλης κ. Δαβλέρης Ιωάννης, η προϊσταμένη των ΚΑΠΗ Λάρισας κα. Γιαννίκη Βασιλική, ο εντεταλμένος αιρετός σύμβουλος για θέματα ΚΑΠΗ κ. Γιαννακόπουλος καθώς και οι Κοινωνικοί λειτουργοι του Δ. Λαρισαίων κ.κ. Μπουχώρη Αντιγόνη και Παπαθανασίου Χρυσούλα. 





Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια