ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Κορίτσια αν προσποιείται έτσι οργασμό θα σας καταλάβουν

Κορίτσια αν προσποιείται έτσι οργασμό θα σας καταλάβουν


Αρκετές γυναίκες προσποιούνται ότι έρχονται σε οργασμό και οι λόγοι είναι πολλοί: Άλλες επειδή θέλουν να “ικανοποιήσουν” το σύντροφό τους ότι τα κατάφερε, άλλες επειδή δε μπορούν να έρθουν στην πραγματικότητα κι άλλες για να…τελειώνουνε.

Στον άντρα, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Όταν έρχεται σε οργασμό εκσπερματώνει. Όχι βέβαια ότι και αυτός δεν μπορεί να προσποιηθεί, αλλά είναι οπωσδήποτε δυσκολότερο. Στη γυναίκα επειδή δεν υπάρχει κάποια πρακτική απόδειξη, πλανάται ένα μυστήριο. Μερικές γυναίκες έρχονται σε οργασμό και είναι εκδηλωτικές, κάποιες άλλες πιο ήσυχες, ενώ άλλες του δίνουν και καταλαβαίνει.

[ads-post]

Όσον αφορά όμως σε εκείνες που προσποιούνται, αυτές πραγματικά δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας, για να γίνουν πιστευτές. Θυμηθείτε την Μεγκ Ράιαν και την Κίρα Νάιτλι. Προσοχή όμως. Υπάρχει ένα μυστικό για να καταλάβει κανείς τελικά αν η γυναίκα έχει πραγματικό οργασμό ή αν προσποιείται κι αυτό βρίσκεται στο στήθος της:Όταν μια γυναίκα έρχεται πράγματι σε οργασμό, ανεβαίνουν οι παλμοί της επομένως η καρδιά της χτυπά πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Οργασμός δίχως καρδιοχτύπι δεν υφίσταται.

Επομένως, αν ο σύντροφός μας έχει αμφιβολία για την… αυθεντικότητα του οργασμού μας, αν βάλει το αυτί του στο στέρνο μας θα ακούσει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά …ή να μη χτυπά δυνατά. Κι αν δε χτυπά δυνατά ενώ εμείς χτυπηθήκαμε πολύ δυνατά στο κρεβάτι κατά την προσποίηση, τότε, ουπς, προδοθήκαμε.





Πηγή: www.marieclaire.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια