ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Μηνυτήρια αναφορά για εξύβριση, απειλή και στημένο αγώνα από την ΑΕΛ

Μηνυτήρια αναφορά για εξύβριση, απειλή και στημένο αγώνα από την ΑΕΛ


Η ΑΕΛ ανακοίνωσε πως προτίθεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για εξύβριση και απειλή εις βάρος του διαιτητή της ΕΠΣ Πέλλας, Κώστα Σιδηρόπουλου για το ματς με τον Άρη στην Κ19, εξετάζοντας επίσης το ενδεχόμενο «στησίματος».

[ads-post]

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΑΕΛ στην ανακοίνωση της αναφέρει:

Η ΑΕΛ θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για τα αδικήματα εξύβρισης κατά συρροή και της απειλής. αλλά και να εξεταστεί το ενδεχόμενο «του στησίματος» ποδοσφαιρικού αγώνα με σκοπό το στοίχημα (κακούργημα), εις βάρος του διαιτητού της ΕΠΣ Πέλλας Κώστα Σιδηρόπουλου, ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι Κ19 Άρης – ΑΕΛ επέδειξε ακραία παράνομη συμπεριφορά εις βάρος του συνόλου των νεαρών ποδοσφαιριστών μας, εξυβρίζοντας τους και απειλώντας τους επί 90 λεπτά, αποτρέποντας την ομάδα μας να πετύχει μια άνετη νίκη με 5 γκολ διαφορά τουλάχιστον από το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο παρά την παράνομη συμπεριφορά του προηγηθήκαμε 0-2 και επιτυγχάνοντας τελικώς αφού με προκλητικές αποβολές άφησε την ομάδα μας με 9 παίκτες, δίδοντας ανύπαρκτα φάουλ και ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες, καταλογίζοντας 2 ανύπαρκτα πέναλτι και τελικώς επιτυγχάνοντας την ανατροπή του σκορ σε 3-2, το οποίο όπως πληροφορηθήκαμε είχε 35 απόδοση στο στοίχημα και δεν γνωρίζουμε τι απόδοση είχε στα ασιατικά.

Η ΑΕΛ συγκεντρώνει ένορκες βεβαιώσεις από όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και ακολούθως θα καταθέσει τη μηνυτήρια αναφορά τόσο στον Εισαγγελέα Εφετών Λαρίσης κ. Δασκαλόπουλο, όσο και στο Πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Περέιρα, στον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα FIFA - UEFA κ. Φούσεκ και στον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο.

Προσπαθούμε να πληροφορηθούμε την εργασία και τη διεύθυνση του Κώστα Σιδηρόπουλου, αλλά τα στόματα στην ΕΠΣ Πέλλας είναι κλειστά και προσκαλούμε δημοσίως τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και Πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αστέριο Αντωνίου να επικοινωνήσει με τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και να μας τα γνωστοποιήσει, ώστε να τα καταθέσουμε αρμοδίως.

Το πρόβλημα με το στοίχημα, το νόμιμο και το παράνομο, στις ομάδες UNDER είναι τεράστιο και δυστυχώς όλοι κλείνουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Εισαγγελέας Εφετών Λαρίσης κ. Σταμάτης Δασκαλόπουλος θα ξεκινήσει τουλάχιστον προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση του χθεσινού εγκλήματος στο γήπεδο της Πυλαίας, το οποίο παρακολουθούσαν διάφορα περίεργα πρόσωπα προς τα οποία συνεχώς κοιτούσε ο συγκεκριμένος διαιτητής μετά την παράνομη συμπεριφορά του, σαν να ήθελε να δείξει κάτι.

Η ΑΕΛ δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές και καλά θα κάνουν οι διάφοροι στοιχηματζήδες, «δήθεν παράγοντες του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας» να μην αγγίζουν την ομάδα μας, γιατί στο τέλος θα καούν.

Οι βρωμιές τους μακριά από εμάς.


...ενώ σε άλλη της ανακοίνωση για τον διαιτητή Κώστα Σιδηρόπουλο αναφέρει:

Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε από τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και Πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αστέριο Αντωνίου ότι ο διαιτητής Κώστας Σιδηρόπουλος είναι ανεπάγγελτος, δούλευε σε ένα βενζινάδικο στο οποίο πλέον δεν δουλεύει και ότι υποβιβάστηκε από τη Β’ στην Γ’ Εθνική λόγω αντίστοιχων συμπεριφορών, οι οποίες είχαν δημιουργήσει τεράστιους προβληματισμούς για το τι σκοπούς εξυπηρετούσε.

Κατόπιν αυτών των πληροφοριών και από τόσο σοβαρό θεσμικό πρόσωπο, το ερώτημα είναι πως είναι δυνατόν ένας τέτοιος διαιτητής με μια τέτοια προσωπικότητα να ορίζεται σε αγώνες νεαρών ποδοσφαιριστών, τους οποίους εξυβρίζει και απειλεί, να δίνει ανύπαρκτες αποβολές να σφυρίζει ανύπαρκτα πέναλτι και να διαμορφώνει το σκορ ενός αγώνα από 0-2 σε 3-2 με απόδοση στο στοίχημα 35.

Η ΑΕΛ θα απαιτήσει την άμεση διαγραφή του πρώτον από τους πίνακες διαιτητών της ΕΠΣ Πέλλας και δεύτερον από τους πίνακες αξιολογημένων διαιτητών της ΕΠΟ που σφυρίζουν επαγγελματικά και εθνικά πρωταθλήματα.

Αυτό το πανηγύρι με το στοίχημα στις ομάδες UNDER πρέπει να τελειώνει.










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια