ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Προσφορά φρούτων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων

Προσφορά φρούτων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων


Σημαντική ποσότητα φρούτων και συγκεκριμένα πάνω από 3 τόνους καρπούζια προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων οι παραγωγοί κ. Σταυροθεόδωρος Παναγιώτης και Δημήτριος για τις ανάγκες των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λαρισαίων. 

Τα τρόφιμα παρέλαβαν ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Γαντζούδης Θεόδωρος καθώς και στελέχη της Δομής οι οποίοι και ενημέρωσαν για τον τρόπο λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 

Είναι πολύ σημαντικό στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και τέτοιες πρωτοβουλίες θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες επιχειρήσεις. 

[ads-post]

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας. 

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 (Μανωλάκη 9-11) και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ 2410680243. 







Newsroom larisacitynews.GR








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια