Συνεργασία για τα μεγάλα έργα που αλλάζουν την εικόνα του Βόλου

Συνεργασία για τα μεγάλα έργα που αλλάζουν την εικόνα του Βόλου

Σύσκεψη εργασίας Αγοραστού-Μπέου στα γραφεία της Περιφέρειας στη Λάρισα

Σύσκεψη εργασίας με αποκλειστικό θέμα την παρακολούθηση της πορείας και τον συντονισμό των έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο πολεοδομικό συγκρότημα του Δήμου Βόλου πραγματοποίησαν σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, στο γραφεία της Περιφέρειας στη Λάρισα.

Η πορεία των προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων αλλά και η έγκαιρη προετοιμασία και ο σχεδιασμός για νέα, σημαντικά έργα στο πλαίσιο της νέας περιόδου, απασχόλησαν τις δύο πλευρές, προκειμένου να υπάρχει καλύτερος συντονισμός αλλά και επιτάχυνση διαδικασιών προς όφελος της πόλης και των κατοίκων του Βόλου.
«Με συνεργασία και συνέργεια με το Δήμο Βόλου και το δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο, αλλά και με στρατηγικό σχεδιασμό υλοποιούμε και σχεδιάζουμε έργα που αλλάζουν την εικόνα του Βόλου, συγχρονίζουν την πόλη με την εποχή της, αναδεικνύουν τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, βελτιώνουν και διευκολύνουν την καθημερινότητα του πολίτη» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

[ads-post]

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ψηφιακής Πολιτικής Βόλου Αθ. Θεοδώρου, ο γ.γ. του Δήμου Βόλου Στ. Διαμαντίδης, συνεργάτες του δημάρχου και υπηρεσιακοί παράγοντες καθώς και η προϊσταμένη και στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.


Newsroom larisacitynews.GRΣυνεργασία για τα μεγάλα έργα που αλλάζουν την εικόνα του Βόλου