ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Συντηρεί τους δρόμους Νέα Πεύκη προς Βάκαρι και Γαβρού προς Σκήτη Αγίου Νικολάου η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συντηρεί τους δρόμους Νέα Πεύκη προς Βάκαρι και Γαβρού προς Σκήτη Αγίου Νικολάου η Περιφέρεια Θεσσαλίας


Κ. Αγοραστός: Εργα χρήσιμα για την ασφαλή μετακίνηση των συμπολιτών μας


Δύο νέα οδικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 120.000 ευρώ πρόκειται να υλοποιήσει στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τις συμβάσεις κατασκευής των έργων που αφορούν τη διάνειξη του τμήματος της οδού Νέα Πεύκη - Βάκαρι και τη συντήρηση της οδού Γαβρού προς Σκήτη Αγίου Νικολάου.

Το πρώτο έργο αφορά τη βελτίωση του τμήματος της οδού Νέας Πεύκης - Βάκαρι μήκους 3.500 μ. Το δεύτερο έργο αφορά τη συντήρηση της οδού από τον οικισμό Γαβρού προς τη Σκήτη του Αγίου Νικολάου στην περιοχή Γαβρού του Δήμου Μετεώρων.

[ads-post]

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων. Κύριο μέλημά μας αποτελεί η μετακίνηση των πολιτών και η μείωση της επικινδυνότητας. Ενώ ενισχύουμε την προσβασιμότητα στα θρησκευτικά μνημεία της Περιφέρειας μας με έργα που συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.
















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια