ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Συντηρεί το οδικό δίκτυο στην περιοχή της Φαρκαδόνας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συντηρεί το οδικό δίκτυο στην περιοχή της Φαρκαδόνας η Περιφέρεια Θεσσαλίας


Κώστας Αγοραστός: «Έργο συντήρησης που αναπτύσσει την ασφαλή επικοινωνία και διευκολύνει τις ανθρώπινες κοινότητες»


Στη φάση της υλοποίησης μπαίνει το έργο της συντήρησης του ασφαλτοστρωμένου οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό. Το έργο είναι προϋπολογισμού 240.000 ευρώ και υλοποιείται με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: 
«Με τα οδικά έργο αυτά βελτιώνουμε την ασφάλεια τμημάτων του οδικού δικτύου και διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχουν καταγράψει και επισημάνει επικίνδυνες θέσεις που χρίζουν παρέμβασης στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων. Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη σχεδιάζουμε και υλοποιούμε χρήσιμα έργα για τους πολίτες. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια της μετακίνησης των πολιτών και της μεταφοράς εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου.

[ads-post]

Τεχνικό αντικείμενο του έργου είναι:
Με την παρούσα εργολαβία θα γίνουν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοστρωμένου οδικού δικτύου της περιοχής εντός των ορίων του Δήμου Φαρκαδόνας, προς εξασφάλιση ομαλής και ασφαλούς κυκλοφορίας. Γενικώς θα εκτελεστούν εργασίες οδοστρωσίας, σήμανσης, ασφαλτικών καθώς και ερεισμάτων στα τμήματα που θα υποδειχθούν από την Υπηρεσία με σχετικό πίνακα εργασιών.





Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια