ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Ζευγάρι ψάχνει γυμvούς σερβιτόρους για τον γάμο του!

Ζευγάρι ψάχνει γυμvούς σερβιτόρους για τον γάμο του!


Κάθε δεξίωση γάμου είναι διαφορετική αλλά σίγουρα αυτή ενός ζευγαριού στο Μπέρκσαϊρ ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ψάχνει για προσωπικό για τη δεξίωση του γάμου του, το οποίο και επιθυμεί να σερβίρει τους γυμvούς καλεσμένους. Φυσικά και το ίδιο το προσωπικό θα είναι γυμvό. Το ζευγάρι που είναι γυμvιστές αναζητά τέσσερα άτομα και δύο ανθρώπους για το μπαρ μέσω αγγελίας που δημοσιεύτηκε στο bark.com, το περασμένο σαββατοκύριακο, καθώς αυτοί που είχαν προσλάβει παραιτήθηκαν λόγω της ιδιαιτερότητας της δεξίωσης.

[ads-post]

33 ευρώ για να δουλέψουν γυμvοί σε δεξίωση γάμου

Η δεξίωση του γάμου θα πραγματοποιηθεί στο οικογενειακό σπίτι του γαμπρού στο Μπέρκσαϊρ, όπου θα βρεθούν 30 ολόγυμvοι καλεσμένοι. «Ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ είμαστε γυμvιστές και γιορτάζουμε αυτόν τον τρόπο ζωής, όπως η οικογένειά μας και οι φίλοι μας, οπότε ο ένας γυμvός γάμος είναι ο μόνος τρόπος που θέλουμε να ανταλλάξουμε όρκους ο ένας στον άλλον», αναφέρει η αγγελία.

«Εξετάσαμε το ενδεχόμενο να έχουμε ντυμένο προσωπικό, ωστόσο, δεν νιώθουμε άνετα με την παρουσία ντυμένων ανθρώπων, οπότε γιατί να νιώσουμε άβολα την πιο ιδιαίτερη μέρα της ζωής μας;», σημειώνει μεταξύ άλλων και σε άλλο σημείο προσθέτει: «Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι κάτι που ο μέσος σερβιτόρος θα ήταν χαρούμενος να το κάνει, αλλά ελπίζουμε να βρούμε ανθρώπους που είναι άνετοι με το σώμα τους ή να είναι γυμvιστές».

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου και μέσω της αγγελίας το ζευγάρι ελπίζει να βρει προσωπικό. Μάλιστα, κάθε εργαζόμενος θα λάβει κάτι παραπάνω από 33 ευρώ, την ώρα για την εργασία του.

















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια